Ansiktsbehandlingar

Ansiktet mår bra av en riktig djuprengöring, huden stimuleras och tillförs energi. Huden blir fräschare och återfår sin naturliga lyster. Fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och porer förminskas. Djuprengöring och näring gör även att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande produkter.
 

Alla våra ansiktsbehandlingar är specifikt anpassade efter dina behov och en grundläggande hudanalys inleder varje behandling.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Frans- och brynfärgning – 20 min inklusive Spa-dag

Det är lite av en konst att få till ett par vackra ögonbryn. Du kan välja mellan olika färgnyanser för att få en färg som passar just din hudton.

Pris från 995 kr

Gentlemen´s Treat - 50 min inklusive Spa-dag

Ansiktsbehandling anpassad för mäns hud. Hudanalys, rengöring, handmassage, rengörande mask alt. peeling, ångbehandling, portömning, massage och dagcreme. Handinpackning med myrraolja.

Pris från 1295 kr

K-Lift – 50 min inklusive Spa-dag

Ett ansiktslyft utan kirurgi. Ger märkbara resultat då behandling med K-Lift maskinen har en omedelbar effekt, återställer hudens fasthet samt minskar linjer och rynkor.

Pris från 1295 kr

K-Lift – 80 min inklusive Spa-dag

Ett ansiktslyft utan kirurgi. Ger märkbara resultat då behandling med K-Lift maskinen har en omedelbar effekt, återställer hudens fasthet samt minskar linjer och rynkor.

Pris från 1695 kr

Klassisk ansiktsbehandling – 50 min inklusive Spa-dag

Hudanalys, rengöring, rengörande mask alt. peeling, ångbehandling, portömning, massage och dagcreme. Handmassage och handinpackning med myrrolja och mjukgörande nagelbandscreme.

Pris från 1295 kr

Klassisk ansiktsbehandling – 80 min inklusive Spa-dag

Hudanalys, rengöring, ögonbrynsplock, hand- och underarmsmassage, rengörande mask eller peeling, ångbehandling, portömning, längre ansiktsmassage, avslutande mask och applicering av dagcreme.

Pris från 1695 kr

Klassisk mini-ansiktsbehandling 20 min inklusive Spa-dag

Hudanalys, rengöring, mask och ansiktsmassage. Kan även bytas mot frans- och brynfärgning.

Pris från 995 kr

Signature Line med Caviar – 80 min inklusive Spa-dag

Sturebadets mest exklusiva ansiktsbehandling som stramar upp, tonar, förfinar och återfuktar huden. Exklusiva caviarprodukter motverkar hudens åldrande, förfinar linjer och förbättrar hudens kvalité.

Pris 2895 kr

Ögonbrynsfärgning och -plock – 20 min inklusive Spa-dag

Det är lite av en konst att få till ett par vackra ögonbryn. Du kan välja mellan olika färgnyanser för att få en färg som passar just din hudton och även välja den form du önskar.

Pris från 995 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >