Duo-behandlingar

En duo-behandling ger dig möjlighet att dela en avkopplande spa-upplevelse med någon du tycker om. Ni blir omhändertagna växelvis av en terapeut och kan välja mellan en behandling fokuserad på kropp eller ansikte.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Duo-kur ansikte - 50 min inklusive Spa-dag

En duo-behandling ger er möjlighet att dela en avkopplande spa-upplevelse med någon du tycker om. Avslappnande kurbad växlas med ansiktskur. Behandlingen utförs av en terapeut.

Pris från 1995 kr

Duo-kur kropp - 50 min inklusive Spa-dag

En duo-behandling ger er möjlighet att dela en avkopplande spa-upplevelse med någon du tycker om. Avslappnande kurbad växlas med ryggmassage. Behandlingen utförs av en terapeut.

Pris från 1995 kr

Exklusiv duo-kur 80 min inklusive Spa-dag

Dela en unik spa-upplevelse med någon du tycker om. Ni njuter växelvis av en uppfriskande upplevelsedusch, härligt kurbad, välgörande ryggmassage och ansiktskur. Behandlingen utförs av en terapeut.

Pris från 2395 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >