Exklusiva spa-paket

För det mest optimala besöket erbjuder vi ett antal exklusiva upplevelser. Våra spa-paket består av flera härliga behandlingar som tillsammans ger en maximal spa-vistelse. Spa-paketen kan endast bokas i Sturebadets reception eller per telefon 08-545 015 00.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Ansikte de Luxe - 140 min

Klassisk ansiktsbehandling följt av en K-lift (ansiktslyft utan kirurgi). Det ingår även en spa-ritual med produkter från Kerstin Florian och lunch i Curman Lounge.

Pris från 2795 kr

Fot de Luxe - 110 min inklusive Spa-dag

Behandlingen inleds med en medicinsk fotvård följt av Sköna fötter- en upplevelse från topp till tå. Det ingår även en spa-ritual med produkter från Kerstin Florian och en lunch i Curman Lounge.

Pris från 2495 kr

Klassiska kuren - 150 min

En kur med Sturebadets klassiska behandlingar: helkroppsmassage, fotvård och Sturebadets ansiktsbehandling. I behandlingspriset ingår både behandling och ett produktkit från Kerstin Florian.

Pris från 3795 kr

Kropp de Luxe - 140 min

Behandlingen inleds med en energikur - en bodyscrub och ett kurbad - följt av en lång helkroppsmassage. Det ingår även en spa-ritual med produkter från Kerstin Florian och en lunch i Curman Lounge.

Pris från 2795 kr

Samezen - 80 min inklusive Spa-dag

I vår samekåta njuter du av en bodyscrub, ett mineralrikt stilla bad och sist en avslappnande och rogivande massage med varm enbärsolja och varma lavastenar. I högtalarna ljuder rogivande jojkmusik.

Pris från 1995 kr

Stures mest exklusiva - 200 min

Valfri bodyscrub och kurbad. Ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Svensk klassisk massage, ansiktsbehandling och fotvård. Spa-lunch och ett produktkit från Kerstin Florian.

Pris från 4795 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >