Fotbehandlingar

Att ta väl hand om fötterna är att ta väl hand om hela kroppen. Våra fötter är den grund vi står på och deras välmående är väsentlig för vår hälsa. Om vi visar våra fötter omsorg belönar de oss med ett rörligare och friskare liv.

 

Cirka 72 000 nerver från hela kroppen slutar i foten vilket gör att de svarar snabbt mot en vänlig behandling som sprider vällustiga känslor. På Sturebadet är alla terapeuter som utför våra fotbehandlingar Medicinska fotterapeuter. Innan fotbehandlingen påbörjas diskuterar du och din terapeut den typ av behandling som bäst tillgodoser dina önskemål och behov. Behandlingen blir då unik och specifikt anpassad för dig, vare sig det är en klassisk pedikyr eller avancerad fotvård.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Fot- och underbensmassage - 20 min inklusive Spa-dag

Pris från 995 kr

Medicinsk fotbehandling – 50 min inklusive Spa-dag

Klassisk fotvård inklusive fotbad och fotmassage.

Pris från 1295 kr

Medicinsk fotbehandling – 80 min inklusive Spa-dag

Klassisk fotvård inklusive fotbad, skrubb, fotmassage och lackning.

Pris från 1695 kr

Sköna fötter spa-behandling - 50 min inklusive Spa-dag

Eucalyptuspeeling och en djup fot- och underbensmassage. Därefter får fötterna en varm örtinpackning som består av Ginger och Fuss Balm. Avslutningsvis en avslappnande nack- och hårbottenmassage.

Pris från 1295 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >