Kroppsbehandlingar

Sturebadet har ett brett utbud av välgörande kroppsbehandlingar. Alger, Moor Mud-lera, thermalsalter, örter och aromaoljor är basen i produkterna som används under dessa behandlingar. Vår personal guidar dig till den optimala behandlingen för att du skall uppnå bästa resultat.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Aloe Vera-inpackning - 50 min inklusive Spa-dag

Kroppspeeling med kamomill. Lugnande och fuktighetsbevarande aloegel-inpackning med lavendel. Det ingår även nack-, hårbotten- och fotmassage.

Pris från 1295 kr

Aroma-inpackning 50 min inklusive Spa-dag

Turkisk saltpeeling , en fuktgivande inpackning med aromaoljor och efterföljande ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.

Pris från 1295 kr

Bodyscrub - 20 min inklusive Spa-dag

Scruben peelar bort torr hud och ger en ny lyster åt huden. Välj mellan örtpeeling med kamomill, ungersk mineralpeeling och turkisk saltpeeling med eucalyptusolja. Behandlingen avslutas med en body spray.

Pris från 995 kr

Bodyscrub - 50 min inklusive Spa-dag

Scruben peelar bort torr hud och ger en ny lyster åt huden. Välj mellan örtpeeling med kamomill, ungersk mineralpeeling och turkisk saltpeeling med eucalyptusolja. Behandlingen avslutas med en massageapplika

Pris från 1295 kr

Kurbad – 20 min inklusive Spa-dag

Välj mellan örtbad, thermalbad, franskt algbad eller aromabad med eteriska oljor. Härliga jetstrålar, ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med body spray.

Pris från 995 kr

Moor Mud-inpackning – 50 min inklusive Spa-dag

Helkroppsinpackning med ungersk Moor Mud-lera. Ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Därefter appliceras en mineralrik creme och energigivande olja. Skönt för stela muskler och leder.

Pris från 1295 kr

Spirulina-inpackning – 50 min inklusive Spa-dag

Helkroppsinpackning med alger inklusive ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. En utrensande behandling som ger huden näring och fin lyster tack vare den höga halten av spirulina-alger.

Pris från 1295 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >