Skrubb, Kurbad & Inpackningar

Sturebadet har ett brett utbud av välgörande kroppsbehandlingar. Alger, Moor Mud-lera, thermalsalter, örter och aromaoljor är basen i produkterna som används under dessa behandlingar. Vår personal guidar dig till den optimala behandlingen för att du skall uppnå bästa resultat.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Alginpackning - 50 min inklusive Spa-dag

Saltskrubb med eukalyptus och en cirkulationsökande inpackning med näringsrika spirulinaalger. Ansiktskur samt en fuktgivande kroppsspray.

Pris från 1295 kr

Aloe Verainpackning - 50 min inklusive Spa-dag

Kamomillskrubb och en fuktgivande inpackning med lugnande Aloe vera och lavendel samt nack- , hårbotten- och fotmassage.

Pris från 1295 kr

Aromainpackning - 50 min inklusive Spa-dag

Saltskrubb med eukalyptus och fuktgivande inpackning med väldoftande aromaoljor. Avslutningsvis en ansiktskur bestående av rengöring, mask och massage.

Pris från 1295 kr

Kurbad 20 min inklusive Spa-dag

Ett varmt, härligt bad med jetstrålar. I badet får du ansiktsrengöring, djuprengörande ansiktsmask och hårbottenmassage. Välj mellan mineralrikt badsalt eller eukalyptus med hälsobringande effekter.

Pris från 995 kr

Skrubbkur - 20 min inklusive Spa-dag

Hela kroppen skrubbas med en uppiggande, kraftfull turkisk saltskrubb med eukalyptus. Huden får ny lyster och cirkulationen ökar. Avslutningsvis en återfuktande spray för kroppen.

Pris från 995 kr

Skrubbkur - 50 min inklusive Spa-dag

Hela kroppen skrubbas med en uppiggande, kraftfull turkisk saltskrubb med eukalyptus. Huden får ny lyster och cirkulationen ökar. Avslutningsvis en återfuktande crème för kroppen.

Pris från 1295 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >