Spa-kurer

Spa-kurer som kombinerar olika kroppsbehandlingar för den ultimata upplevelsen.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Alginpackning - 50 min inklusive Spa-dag

Saltskrubb med eukalyptus och en cirkulationsökande inpackning med näringsrika spirulina- alger. Ansiktskur bestående av rengöring, mask och massage samt en fuktgivande kroppsspray.

Pris från 1295 kr

Aloe Verainpackning - 50 min inklusive Spa-dag

Neroliskrubb och en fuktgivande inpackning med lugnande aloe vera och lavendel samt nack-, hårbotten- och fotmassage.

Pris från 1295 kr

Aromainpackning - 50 min inklusive Spa-dag

Ingefärsskrubb och fuktgivande inpackning med väldoftande aromaoljor. Avslutningsvis en ansiktskur bestående av rengöring, mask och massage.

Pris från 1295 kr

Avslappningskur - 80 min inklusive Spa-dag

Neroliskrubb, avkopplande mineralbad med hårbottenmassage och en spamassage för hela kroppen som avslutning.

Pris från 1695 kr

Energikur 50 min inklusive Spa-dag

Saltskrubb med eukalyptus, mineralrikt bad för spända muskler samt en ansiktskur bestående av rengöring, mask och massage.

Pris från 1295 kr

Kur Sture - 80 min inklusive Spa-dag

Lavendelskrubb, rogivande kurbad med mineralsalter samt ansiktskur bestående av rengöring, mask och massage. Därefter en spamassage för hela kroppen.

Pris från 1695 kr

Kurbad 20 min inklusive Spa-dag

Ett varmt, härligt bad med mineralrikt badsalt och jetstrålar. I badet får du ansiktsrengöring, ansiktsmask och hårbottenmassage.

Pris från 995 kr

Lerinpackning - 50 min inklusive Spa-dag

Peelande, fuktgivande och varm inpackning med naturlig Moor Mud- lera samt en ansiktskur bestående av rengöring, mask och massage. Avslutningsvis återfuktande crème för kroppen.

Pris från 1295 kr

Massagekur - 50 min inklusive Spa-dag

Avslappnande och cirkulationsökande kurbad med skalpmassage. Därefter Svensk Klassisk Massage.

Pris från 1295 kr

Massagekur - 80 min inklusive Spa-dag

Avslappnande och cirkulationsökande kurbad med skalpmassage. Därefter Svensk Klassisk Massage. Inkluderar ansiktskur bestående av rengöring, mask och massage

Pris från 1695 kr

Skrubbkur - 20 min inklusive Spa-dag

Kroppen skrubbas med en saltskrubb och aromaoljor som specialblandas för dig. Huden får ny lyster och cirkulationen ökar. Avslutningsvis återfuktande kamomillspray.

Pris från 995 kr

Skrubbkur - 50 min inklusive Spa-dag

Kroppen skrubbas med en saltskrubb och aromaoljor som specialblandas för dig. Huden får ny lyster och cirkulationen ökar. Avslutningsvis mjukgörande creme och hårbottenmassage.

Pris från 1295 kr

Utrensningskur - 50 min inklusive Spa-dag

Behandling som främjar cirkulation och utrensning. Torrborstning och spirulinainpackning med ansiktskur samt avslutande slimming serum.

Pris från 1295 kr

Utrensningskur - 80 min inklusive Spa-dag

Behandling som främjar cirkulation och utrensning. Torrborstning, spirulinainpackning och ansiktskur bestående av rengöring, mask och massage. Behandling avslutas med slimming serum och spamassage.

Pris från 1695 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >