Kroppsbehandlingar i kombination

Spa-kurer som kombinerar olika kroppsbehandlingar för den ultimata upplevelsen.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Aromakur - 80 min inklusive Spa-dag

Turkisk saltpeeling och aromabad med mineralsalt och eteriska oljor. Inpackning med mineralrik creme och valfri aromatisk olja.

Pris från 1695 kr

Body Firming Detox - 50 min inklusive Spa-dag

Effektfull detoxbehandling med torrborstning och cellulitmassage för en fastare kroppssiluett och förbättrad utrensning.

Pris från 1295 kr

Body Firming Detox - 80 min inklusive Spa-dag

Effektfull detoxbehandling med torrborstning och cellulitmassage för en fastare kroppssiluett och förbättrad utrensning. Behandlingen inleds med en spirulinainpackning för bästa resultat.

Pris från 1695 kr

Energikur – 50 min inklusive Spa-dag

Energigivande kroppspeeling med mineraler. Mineralrikt thermalbad inklusive ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.

Pris från 1295 kr

Eucalyptuskur – 80 min inklusive Spa-dag

Turkisk saltpeeling med eucalyptus inklusive hårbottenmassage. Därefter en avslappnande helkroppsmassage.

Pris från 1695 kr

Kur Sture – 80 min inklusive Spa-dag

Bodyscrub med chamomile. Valfritt örtbad inklusive ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Till sist en helkroppsmassage med valfri aromatisk olja.

Pris från 1695 kr

Massagekur - 50 min inklusive Spa-dag

Mineralrikt thermalbad med scalpmassage. Behandlingen avslutas med en massage som löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning.

Pris från 1295 kr

Massagekur - 80 min inklusive Spa-dag

Mineralrikt thermalbad inkl. ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en massage som löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning.

Pris från 1695 kr

Thalassokur – 80 min inklusive Spa-dag

Kroppspeeling med mineraler, inpackning med spirulina-alger, ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Mineralrikt kurbad med hårbottenmassage.

Pris från 1695 kr

Thermalkur – 80 min inklusive Spa-dag

Inpackning med ungersk Moor-Mudlera inklusive ansiktsrengöring och ansiktsmask. Thermalbad inklusive ansiktsmassage. Därefter appliceras mineralrik creme och aromatisk olja.

Pris från 1695 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >