Curman Lounge

Välkommen till Curman Lounge, en undangömd oas. I loungen som bär vår anfaders namn, lever önskan om livskvalitet och välbehag vidare. Med utsikt över Sturebadets hjärta, den vackra bassängen, kan du avnjuta en varierad spa-meny i en unik miljö.
 

I vår lounge är du välkommen att relaxa och umgås i en avslappnad miljö. Curman Lounge erbjuder en varierad spa-meny under Sturebadets öppettider. På vardagsmorgnarna serveras en gedigen frukostbuffé gjord på förstklassiga råvaror. Därefter erbjuder menyn njutningsfulla smårätter anpassade för spa-besök såsom småplock och sallader. På helgerna dukar vi upp en brunchbuffé i Curman Lounge.

Välkommen till vår lounge för att slappna av i lugn och ro i någon av våra schäslonger, njut av afternoon tea, eller varför inte ett glas vin? Vi serverar även mellanmål som ger dig energi före och efter din träning, samtliga komponerade av näringsfysiolog Kristina Andersson.

Du behöver inte vara medlem på Sturebadet för att ta del av vårt utbud, Curman Lounge är öppen för alla.

Konceptet drivs tillsammans med Stureplansgruppen. Stureplansgruppen är en upplevelsekoncern och Sveriges största privatägda restaurangföretag.

 

 

 

Öppettider

Måndag–fredag: 07:00–20:00
Frukost serveras: 07:00–10:00

Lördag–söndag: 10:00–18:00
Brunch serveras mellan 11:00–16:30

 

Kontakta oss på telefon 08-611 80 90.

 

 

 

För mer info: www.curmanlounge.se eller info@curmanlounge.se.