Kerstin Florians behandlingar och produkter

Svenska Kerstin Florian är kvinnan bakom Sturebadets spa-koncept och spa-produkter. Kerstin Florian är internationellt känt och prisbelönt som ett ledande varumärke inom spa-industrin. ”Välbefinnandets fyra hörnstenar; bra mat, regelbunden motion, ett rofyllt sinne och vård av ansikte och kropp” är den grundläggande filosofin bakom Kerstin Florians spa-koncept. 

 

Fyrtio år har gått sedan Kerstin Florian formulerade sin filosofi som bygger på att länka samman kropp och själ med ingredienser från naturen. Kerstin är hudvårdsspecialist och har utbildning i olika kurterapier och akupressur. Hon har under många år ägnat sig åt forskning för att förstå vad människan behöver och var man hittar äkta, naturliga och effektiva ingredienser för att utveckla sina hud- och kroppsvårdsprodukter. Hennes moderna sätt att utveckla branschen och kombinera den med sin kännedom om den österländska filosofin karakteriserar hennes tänkande. Kerstin Florian står för effektiva, exklusiva produkter och behandlingar inspirerade av gamla europeiska kurtraditioner och seklers samlade kunskap om hud- och kroppsvård.

Kerstin Florians framgång bygger på hennes helhetstänkande och personliga engagemang där allt är viktigt. Produkternas verksamma ingredienser, utformningen av behandlingar, design av behandlingsrum, val av accessoarer, färger, musik etc. bildar tillsammans en helhet som gör hennes behandlingar unika.

God ansikts- och kroppsvård förutsätter såväl professionellt utförda behandlingar som möjligheten för våra gäster att underhålla resultatet hemma. Därför finns Kerstin Florians produkter till försäljning i vår reception eller här på hemsidan. Låt våra terapeuter ge dig goda råd för att du skall hitta de produkter som passar just dina behov.

 

Köp Kerstin Florians produkter

 

Caviar Skincare

Förebygger hudens åldrande med hjälp av kaviar. Lyxiga och sofistikerade produkter för den som vill ha det allra bästa. Produkterna stramar upp, förfinar och återfuktar huden med proteiner och kraftfulla antioxidanter.

 

Correcting Skincare och Body Care

Behandlande och korrigerande cosmeceuticalprodukter för ansikte och kropp. En komplett hudvårdslinje med fokus på resultat. Passar alla hudtyper och minimerar fina linjer, ålderstecken, hyperpigmentering eller oren hy. Ger ett omedelbart resultat med frisk och sund hy.

Essentials Skincare

En komplett serie som består av tre produktlinjer: Rejuvenating, som är vitaliserande och minskar uppkomsten av tunna linjer och rynkor. Rehydrating, för torr och känslig hud och Clarifying, för blandhy och fet hy.

 

Essentials Body Care

Denna produktlinje består av Bathe, Exfoliate, Hydrate, Aromatheraphy och som har sitt ursprung i den traditionella europeiska behandlingstraditionen med mineralvatten, aromaterapi, örtterapi samt thalassoterapi (alger). Dessa produkter minskar stress, mjukar upp muskler och leder, detoxar huden och mineraliserar hela kroppen.

Men

En serie speciellt anpassad för män. Känslighet, raksveda och yttre påverkan bidrar till att göra mannens hud irriterad. För att skydda huden måste den rengöras och få näring och fukt. Produkterna är lätta i konsistens och doft, innehåller höga halter av antioxidanter och vitaminer och ger näring dygnet runt.

 

Sun

Produkter för ansikte och kropp som ger huden skydd med både antioxidanter och solskyddsfaktorer.