Lediga tjänster

 

 

Att arbeta på Sturebadet

Vi som arbetar på Sturebadet tycker om att få andra att må bra. Att vara en del av Sturebadet är att få möjlighet att ge. Varje detalj bidrar till helheten och atmosfären. Varje medarbetare är med och bygger Sturebadet, därför ställer vi höga krav på oss själva och på dig som vill arbeta med oss. Våra kärnvärden är vår vägledande kompass och visar vad vi tycker är viktigt, dessa präglar vårt dagliga arbete. Om du känner att våra kärnvärden tilltalar din person – då är du välkommen att söka arbete hos oss.

 

Sturebadets kärnvärden

Förstklassighet – våra gäster ska vara säkra på att det som erbjuds dem är det bästa
Omtanke – vi visar våra kunder omtanke, engagemang och entusiasm
Välbefinnande – Sturebadet skall vara en inspirerande och livgivande oas i tillvaron, ett hälsans tempel där varje person kan finna sin väg till välbefinnande
Affärsmässighet – Det är häpnadsväckande att ett företag som skapades med ett ideellt motiv har levt i över ett sekel. Låt vår affärsmässighet säkra Sturebadets fortsatta framtid.

 

 


Lediga tjänster


 

 


 

À la carte-kock

Vi söker dig som har siktet på hälsa genom mat och dryck, och samtidigt arbetar för att påverka vår jord på ett hållbart sätt. På Sturebadet arbetar du i en miljö som gör dig gott, både genom miljöer, kompetens, engagemang och framförallt kollegor som gör varandra bra.

 

Vem är du?

  • Du har minst 4 års erfarenhet av kockyrket både i a la carte och bankett.
  • Du siktar högt och tycker om att tänka nytt
  • Du är en bra co-pilot gentemot ditt crew i köket
  • Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet
  • Flytande svenska eller engelska i tal och skrift.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och passen är förlagda på dag och kvällstid, vardagar samt varannan helg. Önskat tillträde omgående. Restaurangens öppettider är vardagar 07:00–20:00, lördag–söndag 10:00–18:00.

Om du vill jobba med oss, skicka ett mejl till Sturebadets Kökschef magnus.norberg@sturebadet.se och berätta om dig själv, vad du drömmer om i livet och varför du vill jobba på Sturebadet.