Lediga tjänster

 

 

Att arbeta på Sturebadet

Vi som arbetar på Sturebadet tycker om att få andra att må bra. Att vara en del av Sturebadet är att få möjlighet att ge. Varje detalj bidrar till helheten och atmosfären. Varje medarbetare är med och bygger Sturebadet, därför ställer vi höga krav på oss själva och på dig som vill arbeta med oss. Våra kärnvärden är vår vägledande kompass och visar vad vi tycker är viktigt, dessa präglar vårt dagliga arbete. Om du känner att våra kärnvärden tilltalar din person – då är du välkommen att söka arbete hos oss.

 

Sturebadets kärnvärden

Förstklassighet – våra gäster ska vara säkra på att det som erbjuds dem är det bästa
Omtanke – vi visar våra kunder omtanke, engagemang och entusiasm
Välbefinnande – Sturebadet skall vara en inspirerande och livgivande oas i tillvaron, ett hälsans tempel där varje person kan finna sin väg till välbefinnande
Affärsmässighet – Det är häpnadsväckande att ett företag som skapades med ett ideellt motiv har levt i över ett sekel. Låt vår affärsmässighet säkra Sturebadets fortsatta framtid.

 

 


Lediga tjänster


 

 

Serveringspersonal/Spavärd

På Sturebadet bedriver vi en förstklassig restaurangverksamhet med bland annat frukost och lunchservering. Vi är kända för vår service, goda mat och värdskap. Vår verksamhet är en del i ett större sammanhang där gästens upplevelse står i centrum. Detta ställer givetvis höga krav på dig som medarbetare men samtidigt är det oerhört stimulerande att vara med i den högkvalitativa leveransen som Sturebadet erbjuder.

Arbetsuppgifterna inkluderar sysslor som att förbereda och ställa fram frukost, servera gäster samt vara med och bidra till en härlig miljö för våra gäster och medlemmar.

Bland dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Kunna läsa av gästers behov och önskemål och reagera på dem intuitivt.
  • Ge gäster ett positivt bemötande och en service med det lilla extra.
  • Servera mat och dryck med stolthet.
  • Arbeta med merförsäljning och kassahantering.
  • Vara villig att jobba tidiga mornar, helger och eventuellt kvällar.
  • Vara prestigelös med god samarbetsförmåga.
  • Vara tillgänglig och flexibel.
  • Ge service till grupper i våra privata våningar.

 

Kvalifikationer

Du är energirik, positiv och givetvis serveringskunnig samt har ett genuint intresse för mat & dryck. Vi lägger stor vikt vid att du är självgående men även kan samarbeta i grupp. Självklart har du goda sociala färdigheter och talar både svenska och engelska flytande. Du är van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service.

Rollen är bred och arbetsuppgifterna varierar mycket. Tidigare erfarenhet från Spa-branschen samt vana i BRP bokningssystem är meriterande.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Maila din ansökan till johan.akerlund@sturebadet.se

 

 

Receptionister

Just nu söker vi receptionister som vill jobba helger och extra vid behov. Vi behöver dig som har en känsla för förstklassig service, älskar att vara där det händer, trivs i en dynamisk miljö, drivs av att ständigt ligga steget före och att välkomna alla med ett leende. Du är social, positiv, lösningsorienterad och engagerad. Du är dessutom initiativrik samt ser och agerar förebyggande i din roll.

Rollen är bred och arbetsuppgifterna varierar mycket. Som receptionist på Sturebadet förväntas du kunna ta alla typer av människor, vara mån om helheten, vara säljfokuserad och kunna arbeta i ett team med högt tempo.

God kommunikationsförmåga i tal och skrift är väsentligt för tjänsten. Du behöver kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt samt vara strukturerad i arbetet och själv kunna prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Stresstålighet, flexibilitet och problemlösning är viktiga egenskaper i din roll.

Tidigare erfarenhet från spa-branschen eller serviceyrken samt vana i BRP bokningssystem är meriterande, dock krävs minst 6 månaders erfarenhet av butik eller receptionsarbete.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Maila din ansökan till johan.akerlund@sturebadet.se

 

 


 

Övriga ansökningar skickas till info@sturebadet.se