Sturebadets medlemsklubb

Att träna på ett spa ger dig möjlighet att uppnå en större balans och helhet i kropp och sinne. Av våra medlemmar får vi ofta höra att Sturebadet är något alldeles extra. Att det är en speciell känsla och upplevelse att vara medlem hos oss.

Vi har över ett sekels erfarenhet av hälsa och välbefinnande, vilket är en tradition som ställer höga krav på oss och vår ambition är att än idag erbjuda våra medlemmar tjänster av högsta kvalitet. Vår grundfilosofi bygger på fyra hörnstenar; fysisk träning, mental avspänning, välgörande behandlingar och hälsosam kost. Genom en balans av dessa delar strävar vi efter att stödja och inspirera dig som medlem till ett mer hälsosamt liv.

Vår medlemsklubb erbjuder en träningsupplevelse med otaliga variationer; gruppträning, gym, konditionsträning och vattenträning. Vi erbjuder över 80 gruppträningsklasser i veckan. Dessa behöver ej förbokas, vilket uppskattas mycket av våra medlemmar. Sturebadet har två studios, en lämpad för konditions- och styrkeklasser, en Body- & Mindsal samt en bassäng.

Se vårt gruppträningsschema här >

Fysisk träning

Sturebadet har nu två gym; ett med fokus på design och funktion och ett speciellt gym för kunderna inom Personlig träning. Det nya gymmet på plan 3 har flödande dagsljus, generösa ytor och en sportig träningsmiljö. Här möts Sturebadets klassiska element såsom porlande vatten och marmor med spännande designlösningar som bidrar till att göra träningen inspirerande för alla sinnen och tillföra aktivitet, rörelse och energi. Sturebadets gym har ett stort utrymme avsett för funktionell träning, förstklassig gymutrustning från Life Fitness, fria vikter från Eleiko, ett stort konditionsrum med en mängd olika konditionsmaskiner från Precor; bl.a. stepmaskiner, cyklar, crosstrainer och löpband. Totalt är träningsytan ca 600 kvm. I PT-gymmet på plan 2 finns det redskap för att kroppen skall utmanas på ett roligt, varierat, utmanande och intensivt sätt med hjälp av bl.a. sprintbana, lyftflak, släde och medicinbollar.

 

Mental avspänning

Att träna på Sturebadet är inte enbart en upplevelse för kroppen, utan en upplevelse för alla sinnen. Därför stannar många av våra medlemmar för att njuta av den unika miljön i samband med sitt träningspass. I Sturebadets Body- & Mindsal kan du efter en hektisk dag varva ner, meditera, kontemplera och stretcha i en vacker och ljudisolerad miljö. Vi har mindfulnessklasser som hjälper dig att i ett fysiskt avslappnat tillstånd träna dina mentala förmågor. Passa även på att njuta av ett bad eller en simtur till stilla musik i Stockholms äldsta och vackraste bassäng. Vad kan vara bättre efter ett krävande träningspass än att sträcka ut kroppen i bassängens 29-gradiga vatten eller mjuka upp musklerna i vårt hydromassagebad? Därefter kan du basta eller koppla av i en vilstol i vårt aromarum,ett ångfyllt uppvärmt rum med lavendeldoft.

Se våra Body- & Mindklasser här >

 

 

Välgörande behandlingar

För att få ut så mycket som möjligt av träningen är det bra att kombinera den med välgörande behandlingar. Vi har legitimerade naprapater som kan behandla dina eventuella träningsskador. Tillsammans med våra personliga tränare kan de skapa ett individuellt anpassat träningsprogram för att underlätta din träning.

Som medlem på Sturebadet har du medlemspris och sista minuten-rabatt på samtliga behandlingar samt 10 % rabatt på Kerstin Florians spa-produkter.

Se våra behandlingar här >

 

 

 

Hälsosam kost

På morgonen råder det en härlig stämning i vår restaurang. De som morgontränar möts för att avnjuta en frukostbuffé gjord på förstklassiga, ekologiska och närproducerade råvaror. I miljön blandas personer iklädda morgonrock med dem som startar dagen med ett affärsmöte. Gemensamt är att de vill börja dagen på ett njutningsfullt sätt.

Som medlem har du 10 % rabatt på allt som serveras i restaurangen.