Medlemsförmåner

Gäller mot uppvisande av giltigt medlemskort från Sturebadets medlemsklubb.

 

 


Medlemsförmåner inom Sturebadets koncern


 

Behandlingar

Som medlem har du rabatt på behandlingar på Sturebadet. Fråga receptionen om separat prislista.

 

Gästentré

Som medlem kan du en gång per vecka ta med en gäst till Sturebadet, gästen betalar 250 kr mån-fred (450 kr lör-sön) och vid besöket ingår en handduk. Om gästen önskar frukost betalas den i restaurangen.

 

Besök Sturebadet Marina Tower

Som medlem på Sturebadet betalar du en rabatterad gästentré (200 kr) om du vill besöka Sturebadet Marina Tower. Handduk ingår vid besöket. För mer info se www.sturebadetmarinatower.se

 

Takvåningen och Turkiska Badet

Boka våra privata våningar för konferens, fest, mingel eller middag för ett annorlunda event där du utnyttjar Sturebadets alla möjligheter. Som medlem erhåller du 10% rabatt på lokalhyran.

 

Spa-produkter från Kerstin Florian

10% rabatt på Kerstin Florians produktsortiment. Rabatten gäller ej vid köp av presentkort.

 

Mat & dryck

10% rabatt på allt som serveras i vår restaurang. Se mer här >

 

 


Medlemsrabatter i Sturegallerian


 

Nedanstående butiker erbjuder 10% rabatt till Sturebadets medlemmar vid uppvisande av giltigt medlemskort. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

 

Fab Beauty Bar

1064°

Casall

Chamonelle

Jupiter

Kriss

Life

My Closet

Stjärnurmakarna Marstrand (Gäller ej vid reparationer)

Twilfit

Wink

Maruschka de Margò

Lexington

 

 


Övriga medlemsförmåner


Kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

 

MyMOWO

Träna hemma två veckor kostnadsfritt tillsammans med hemmaträningstjänsten MyMOWO! MyMOWO hjälper dig att träna och röra på dig – när och var du vill på ett sätt som passar dig. Streama passen direkt via din dator, telefon eller läsplatta – var du än befinner dig. Ett personligt och individuellt anpassat träningspass ingår i ditt abonnemang?

Registrera dig och kom igång genom tre enkla steg på www.mymowo.com/register

 

Pontus in the Air

Vi erbjuder Sturebadets medlemmar 10% rabatt på Pontus in the Air Brasseriet för sällskap upp till 10 personer. Du hittar oss på Arlanda airside terminal 5, mellan A och F piren, och vi har öppet från 05:00 till sista avgången.

I vårt Brasserie har vi bordsservering med stort fokus på vin och mat à la minute. Vi har också stor respekt för din tid och ger dig en tidsgaranti på 12 minuter från beställning tills det att maten står framför dig på bordet. Gäller för sällskap upp till 6 personer. Skulle vi mot all förmodan misslyckas bjuder vi dig på maten.

Pontus in the Air är en kontantfri restaurang och rabatten gäller när man visar upp Sturebadets medlemskort till vår personal vid betalning. För bokning och mer information, maila pontusintheair@pontusfrithiof.com eller ring 076-014 14 94.

Läs mer om oss på hemsidan >

 

Flowery

Flowery är en ny prenumerationstjänst som levererar säsongens vackraste snittblommor till din dörr. Välj mellan att prenumerera varje eller varannan vecka – helt utan bindningstid.

Exklusivt för dig som medlem på Sturebadet bjuder vi tillsammans med Flowery på din första leverans när ni anger kampanjkoden SxF16 vid din registering på www.flowery.se.

 

Lexington

Lexington grundades 1997 och är ett företag som designar, utvecklar och säljer produkter inom hemtextil, relaterade produkter för kök, sovrum, badrum samt breda klädkollektioner för dam och herr. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet i både material och utförande, och en klassisk design inspirerad av den amerikanska östkusten och det som kommit att betecknas som New England stilen.

Idag finns Lexingtons produktsortiment etablerat på totalt cirka 900 försäljningsställen i Norden, övriga Europa, USA och Asien. Lexington har 23 egna butiker varav av butiken i Sturegallerian är en. Där har du som medlem 10% rabatt.

 

 

Contacta Eyewear

Contacta Eyewear erbjuder 10% rabatt på kompletta glasögon.

 

Hagabadet i Göteborg

Besök Hagabadets tre anläggningar (Haga, Drottningtorget och Älvstranden) kostnadsfritt en vardag i månaden. Du behöver inte föranmäla dig men uppvisa både medlemskortet på Sturebadet och dina ID-handlingar.

 

Abc-Klinken

Tandläkare Annika Plogmark på Abc-Kliniken på Artillerigatan 48 på Östermalm erbjuder, Dig som är medlem på Sturebadet, 100 kr rabatt vid en tandundersökning och 10% rabatt på tandblekning. Erbjudandena gäller mot uppvisande av giltigt medlemskort i Sturebadet. Tel. 08-84 84 84

www.abckliniken.se

 

Gå & Löpkliniken

Sturebadets medlemmar har, mot uppvisande av giltigt medlemskort, 10 % rabatt på Gå & Löpklinikens sortiment (gäller ej reavaror och ortopedteknik). Läs mer www.gaochlopkliniken.se

 

SNOOT STORE

SNOOT är startat av Peter Blom, en av grundarna till Peak Performance, i syfte att kombinera sport-konfektions branschens hårda krav på funktionalitet och hållbarhet med modevärldens känsla för material och design. Leisureplagg som är snyggt designade och har en modern passform kombinerat med en hög teknisk funktionalitet, som tex. hållbarhet, vattentäthet/andning och ergonomi.

Sturebadets medlemmar har, mot uppvisande av giltigt medlemskort, 10% rabatt på Snoot Store.

www.snoot.se

 

 

 

Har du frågor rörande medlemsförmånerna, kontakta info@sturebadet.se