Vi söker en à la carte-kock

 

Koncernen Sturebadets fokus är att få människor i Stockholm att må bättre. Det vi dricker och äter ska få oss att njuta samtidigt som vi tar hand om kroppen och naturen runt omkring oss. Hos oss ingår du i ett härligt team med engagerade medarbetare. Sturebadet har ett centralt läge med spännande variation av gäster bestående av allt ifrån affärsresenärer, nyfikna turister, medlemmar till konferenssällskap.

 

Nu söker vi en à la carte-kock till vår restaurang och takvåning

Älskar du att leverera oförglömlig service i världsklass och att skratta på arbetstid? Då passar du perfekt i vårt team! Vi söker dig som har siktet på hälsa genom mat och dryck, och samtidigt arbetar för att påverka vår jord på ett hållbart sätt. På Sturebadet arbetar du i en miljö som gör dig gott, både genom miljöer, kompetens, engagemang och framförallt kollegor som gör varandra bra.

 

Vem är du?

  • Du har minst 4 års erfarenhet av kockyrket både i a la carte och bankett.
  • Du siktar högt och tycker om att tänka nytt
  • Du är en bra co-pilot gentemot ditt crew i köket
  • Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet
  • Flytande svenska eller engelska i tal och skrift.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och passen är förlagda på dag och kvällstid, vardagar samt varannan helg. Önskat tillträde omgående. Restaurangens öppettider är vardagar 07:00–20:00, lördag–söndag 10:00–18:00.
Om du vill jobba med oss, skicka ett mejl till Sturebadets Kökschef magnus.norberg@sturebadet.se och berätta om dig själv, vad du drömmer om i livet och varför du vill jobba på Sturebadet.

 

Att arbeta på Sturebadet

Vi som arbetar på Sturebadet tycker om att få andra att må bra. Att vara en del av Sturebadet är att få möjlighet att ge. Varje detalj bidrar till helheten och atmosfären. Varje medarbetare är med och bygger Sturebadet, därför ställer vi höga krav på oss själva och på dig som vill arbeta med oss. Våra kärnvärden är vår vägledande kompass och visar vad vi tycker är viktigt, dessa präglar vårt dagliga arbete. Om du känner att våra kärnvärden tilltalar din person – då är du välkommen att söka arbete hos oss.

 

Sturebadets kärnvärden

Förstklassighet – våra gäster ska vara säkra på att det som erbjuds dem är det bästa

Omtanke – vi visar våra kunder omtanke, engagemang och entusiasm

Välbefinnande – Sturebadet skall vara en inspirerande och livgivande oas i tillvaron, ett hälsans tempel där varje person kan finna sin väg till välbefinnande

Affärsmässighet – Det är häpnadsväckande att ett företag som skapades med ett ideellt motiv har levt i över ett sekel. Låt vår affärsmässighet säkra Sturebadets fortsatta framtid.