Vi söker ny kökschef

 

Nu söker vi en kökschef för drift och utveckling av vår restaurang och takvåning. Koncernen Sturebadets fokus är att få människor i Stockholm att må bättre. På Sturebadet, alldeles vid Stureplan, använder vi oss av gedigen kunskap om vattnets, träningens, hudvårdens och kostens betydelse för kropp och hälsa. Det vi dricker och äter ska få oss att njuta samtidigt som vi tar hand om kroppen och naturen runt omkring oss.

Vi söker dig som har siktet på hälsa genom mat och dryck, och samtidigt arbetar för att påverka vår jord på ett hållbart sätt. Du har god erfarenhet som kock och/eller kökschef med förmåga att leda människor på ett bra sätt. På Sturebadet arbetar du i en miljö som gör dig gott, både genom miljöer, kompetens, engagemang och framförallt kollegor som gör varandra bra.

Om du vill jobba med oss, skicka ett mejl till Sturebadets Servicechef johan.akerlund@sturebadet.se och berätta om dig själv, vad du drömmer om i livet och varför du vill jobba på Sturebadet.

 

Att arbeta på Sturebadet

Vi som arbetar på Sturebadet tycker om att få andra att må bra. Att vara en del av Sturebadet är att få möjlighet att ge. Varje detalj bidrar till helheten och atmosfären. Varje medarbetare är med och bygger Sturebadet, därför ställer vi höga krav på oss själva och på dig som vill arbeta med oss. Våra kärnvärden är vår vägledande kompass och visar vad vi tycker är viktigt, dessa präglar vårt dagliga arbete. Om du känner att våra kärnvärden tilltalar din person – då är du välkommen att söka arbete hos oss.

 

Sturebadets kärnvärden

Förstklassighet – våra gäster ska vara säkra på att det som erbjuds dem är det bästa
Omtanke – vi visar våra kunder omtanke, engagemang och entusiasm
Välbefinnande – Sturebadet skall vara en inspirerande och livgivande oas i tillvaron, ett hälsans tempel där varje person kan finna sin väg till välbefinnande
Affärsmässighet – Det är häpnadsväckande att ett företag som skapades med ett ideellt motiv har levt i över ett sekel. Låt vår affärsmässighet säkra Sturebadets fortsatta framtid.