Klicka här om du inte kan läsa detta brev.


Bästa medlem.

Som du säkert vet, planerar fastighetsägaren ADIA en ombyggnad av hela Sturekvarteret. Jag är väldigt glad att kunna meddela att vi igår kom överens med dem om en lösning som kommer ge oss möjlighet att fortsätta utveckla Sturebadet i framtiden, samt att bedriva verksamheten även under perioden då vi påverkas av byggnationen.

I förslaget som arbetats fram, kommer Sturebadet att få en mer framträdande position med en ny ingång från ett renoverat och ljusare Curmans torg. Med den överenskommelse vi nått kommer vi också kunna fortsätta att investera i badet och utveckla ett erbjudande i världsklass. Vi kommer dessutom få helt nya ytor att skapa framtidens Sturebadet, vilket är väldigt spännande. Samtidigt är det viktigt för oss att hela kvarteret förnyas för att fortsatt vara relevant och attrahera besökare även i framtiden.

Vi gör nu gemensam sak med Stureplansgruppen, som driver exempelvis Sturecompagniet, Esaclier och Restaurang Ekdal, för att tillsammans med ADIA utveckla Sturekvarteret. Det är hög tid att uppgradera den här platsen och planerna som presenterats har en bra balans mellan bevarande och utveckling. Det blir härligt att få tillbaka de gamla vackra marmorhallarna och återställandet av fasader, samtidigt som exempelvis torgstrukturen inuti i kvarteret blir både ljusare och rymligare.

På kort sikt påverkas inte vår verksamhet överhuvudtaget och vi kommer naturligtvis att informera längre fram om vad ombyggnationen innebär rent konkret.

För mer information om projektet kan du titta på deras Facebooksida och sturekvarteret.se.


Jag vill även påminna om att vi stänger för årligt underhåll vecka 29–30, då du kan träna på Sturebadet Marina Tower istället. Glöm inte att föranmäla ditt besök på 08-555 703 00 eller info@sturebadetmarinatower.se, eftersom det är en mindre anläggning med begränsat antal platser.


Ha en riktigt skön sommar!
Helene Kugelberg
www.sturebadet.se
Vid synpunkter kontakta nyhetsbrev@sturebadet.se
Avregistrera dig från Sturebadets nyhetsbrevet