Klicka här om du inte kan läsa detta brev.


Kära medlem,

Våren är äntligen här och sommaren närmar sig med stormsteg. Vi är i full färd att planera vår sedvanliga sommarrenovering i anläggningen. De senaste åren har Sturebadet investerat mycket i vår fantastiska anläggning och detta arbete fortsätter även i år. Vi återkommer med mer detaljer kring exakt vad som kommer att göras i sommar i ett senare brev.

I detta medlemsbrev har ni möjlighet att läsa om många härliga erbjudanden. Missa inte möjligheten att delta i en lunchföreläsning om bland annat matens betydelse för vår hälsa i Sturebadets konferensvåning. Lunchen avslutas med en utlottning av tre dagars vistelse för två på Asiens bästa spa, Kamalaya Koh Samui Wellness Sanctuary and Holistic Spa! Läs mer längre ner i detta brev.

Nyhet på gruppträningsschemat från och med veckan efter midsommar är en utomhusklass på måndagar kl. 12:00! Läs mer längre ner i detta brev.

Sist men inte minst ber jag dig uppmärksamma kommande medlemsaktiviteter och resor under ”save the date”.


Varma hälsningar,
Helene Kugelberg

medlemsbrev_plugg_beh

Ta med en gäst
i sommar


I juni–augusti kan du ta med en vän varje dag om du vill. Din gäst betalar endast 250 kr och får dessutom medlemspris på alla behandlingar med 25% sista-minuten rabatt.

Se medlemsprislistan här >


Glömmer du ditt medlemskort ibland?


Från och med idag får du ett helt nytt kort som ersätter det du glömt eller tappat bort. Det nya kortet kostar 70 kr, vilket är självkostnadspris.


Sommarmedlemskap


Sommarhantlar

Nu erbjuder vi återigen ett 3-månaders medlemskap juni–augusti. Sommarmedlemskapet ger obegränsad tillgång till gruppträning, gym, konditionsträning, vattenträning, SPA och relax under alla öppettider. Vecka 29–30 gäller medlemskapet på Sturebadet Haga i vackra Hagaparken då vi har stängt för årlig renovering.


2.995 kr  Gör ansökan här >

Antalet medlemskap är begränsat. Först till kvarn gäller.


Save the date!

  • Medlemsmingel – 18 augusti 2016
  • Sturebadsgolfen – 6 september 2016
  • Längdskidresa – 17–22 januari 2017
Kamalaya – Asiens bästa Spa!


kamalaya_lifestyle02

Prisvinnande Kamalaya, med dess inriktning på holistisk wellness, erbjuder personliga wellnessprogram för detox, yoga, anti stress, utbrändhet, fitness och viktkontroll. Allt i en tropisk och avslappnande miljö på Thailändska Koh Samuis sydkust.

Karina Stewart som är en av grundarna och Brand & Concept Director för Kamalaya, är även professor i kinesisk medicin. Hon har vigt sitt liv åt att skapa en plats där helande och harmonisk transformation kan blomstra.

Karina_Stewart01

Lunchföreläsning
i vår takvåning

Den 13 juni kl. 12:00 är du bjuden till en föreläsning med lätt och hälsosam lunch. Karina Stewart berättar bland annat om matens betydelse för vår hälsa – nutrition för att förebygga stress och detox.

Anmäl dig till ab@travelbeyond.se
Max 25 personer och först till kvarn gäller. No-Show debiteras 200 kr.

csm_Garden-Pool-Superior-Suite-01_ab7a88d972

Utlottning! (värde 21.850 kr)

Lunchen avslutas med en utlottning av tre nätters boende inkl. wellness-programmet Relax & Renew för två personer. Flygresa ingår ej.


Medlemserbjudande!

Alla Sturebadets medlemmar får 100 Euro Wellness kredit och uppgradering till Villa Sea Veiw eller Superior Suite Sea View med tidig/sen utcheckning.

Erbjudandet gäller t.o.m. 29 juli, vid bokning genom Travel Beyond av minst 7 nätter i en Suite Sea View inklusive Wellness-program.


Boka resan på www.travelbeyond.se >  Uppge koden STUREBADET

Läs mer om fantastiska Kamalaya här >


Bootcamp

Bootcamp i
Humlegården


En härlig och svettig nyhet är att vi under sommaren kör måndagarnas lunchklass i Humlegården! Utomhusträning när den är som bäst.

Sommarschemat för gruppträningen sätter igång efter midsommar.


Medlemsförmåner hos Corinne and Friends


Corinne

Mot uppvisande av Sturebadets medlemskort erhåller du följande erbjudanden:

  • Quickfix – 30 minuters styling ”on the go”. Kom förbi som du är så stylar vi om dig eller bara fräschar upp din befintliga look. Medlemspris 250 kr (ord. pris 350kr).
  • 20% rabatt på första behandlingen från vår ART-meny (klippning/skulptering, färgning/målning, tvätt & fön, uppsättning/styling)www.sturebadet.se
Vid synpunkter kontakta nyhetsbrev@sturebadet.se
Avregistrera dig från Sturebadets nyhetsbrevet