Klicka här om du inte kan läsa detta brev.


Kära medlem,


Välkommen tillbaka till Sturebadet efter ett förhoppningsvis skönt sommaruppehåll!
För att förlänga sommarkänslan vill vi bjuda in till sensommarmingel den 27 augusti. Dessutom vill jag påminna om två medlemsaktiviteter som ni inte vill missa!
Hoppas att vi ses på Sturebadet!

Varma hälsningar
Helene Kugelberg, VD


Inbjudan till Sturebadets medlemsmingel den 27 augusti


Vi bjuder in dig och en vän till ett sensommarmingel för att välkomna dig tillbaka till Sturebadet – torsdagen den 27 augusti 2014 kl 17.00 – 20.00 på The Wall.

Förläng sommarkänslan och mingla med andra medlemmar på det exklusiva utestället The Wall, beläget på innergården vid Sturebadet. Njut av musik, Cava och tilltugg.

Under kvällen kan du delta i utlottning av ett Care tillägg till ett värde av 8 880 kr. Våra kunniga kollegor från Sturebadet Quality Care finns på plats för att berätta mer om de fördelar du har som medlem på Sturebadet.


wallNär:  Torsdagen den 27 augusti 2015

Var:  The Wall, ingång från Curman Lounge

Tid:   Kl.17.00-20.00


Inbjudan gäller för dig och en vän.

Begränsat antal platser.
Osa senast den 24 augusti till info@sturebadet.se. Vänligen uppge ditt namn och vem du vill bjuda med samt skriv “medlemsmingel” i ämnesraden.


Varmt välkomna önskar Sturebadet i samarbete med: Bibendum och Sturebadet Quality Care

Glöm inte att anmäla dig till längdskidresan i Schweiz


medlemsbrev_skidresa

Följ med på vår populära längdskidresa till vackra och snösäkra Engadindalen i Schweiz. Sturebadets träningschef och tidigare elitåkaren Per Hassis följer med som vår tekniktränare. Resan lämpar sig för både nybörjare och för de som vill vässa formen och tekniken inför Vasaloppet.

Då resan blev fulltecknad väldigt snabbt förra året, rekommenderar vi att ni anmäler er redan nu. Begränsat antal platser. Läs mer >

Sista chansen att anmäla sig till Sturebadsgolfen 2015


golf

Sturebadets medlemmar (Haga, Stureplan och Marina Tower) samt Kerstin Florians återförsäljare välkomnas att delta i golftävling på Österåkers GK (österled), Åkersberga, tisdagen den 1 september 2015.

Vi inleder med frukost klockan 07.15-08.45 och startar tävlingen kl. 09.15.

Läs mer och anmäl dig här >


Fyll på med energi efter din träning


bar

I Sturebadets reception kan du som medlem köpa juicer, frukt, vitaminer och bars.

Våra senaste tillskott är energibarer och proteinbarer från Paleo Crunch. En unik gluten- och mejerifri proteinbar/energibar tillverkad av 100% ekologiska råvaror. Grunden är som i våra andra bars dadlar och mandel, men i våra proteinbars har vi bytt ut nästan hälften av dadlarna mot mer mandel, ärtproteinpulver och pumpafrön.
www.sturebadet.se
Vid synpunkter kontakta nyhetsbrev@sturebadet.se
Avregistrera dig från Sturebadets nyhetsbrevet