Klicka här om du inte kan läsa detta brev.


Bäste medlem!

Trots att det bara är slutet på september har vi på Sturebadet hunnit arrangera ett flertal lyckade medlemsevent. Otroligt trevligt att så många kom och minglade på vårt medlemsmingel på the Wall i augusti. Kul att så många var med och deltog i Sturebadets golftävling i början på september. Trots regn blev det en mycket trevlig och lyckad golfdag. Själv är jag nyligen hemkommen från Sturebadets träningsresa arrangerad för er medlemmar till Costa Navarino i Grekland. En mycket lyckad resa fullspäckad med varierad träning, trevligt sällskap, härliga upplevelser och fantastisk mat! Det finns ett fåtal platser kvar till längdskidresan till Schweiz i januari för Sturebadets medlemmar som arrangeras av Travel Beyond. Se mer info nedan.


Under sommaren har vi renoverat Sturebadets konferens och eventvåning. Renoveringen är i princip helt klar i skrivande stund och det ska bli väldigt roligt att få bjuda in er medlemmar till öppet hus framöver. Mer information om detta följer längre fram.


I detta medlemsbrev bjuder vi på ett antal härliga erbjudanden, se nedan. Jag bifogar även de prisjusteringar på medlemskap som gäller fr.o.m. den 1 januari 2016.


Du har väl inte missat att Sturebadet just nu dubblar den insats som alla anställda och medlemmar bidrar med till flyktingkrisen? Ge ditt bidrag här >


Varma hälsningar
Helene Kugelberg, VD

Medlemspriser – Gäller fr.o.m. 1 januari 2016


Sturebadet Exclusive
Heldagsklubben
Frukostklubben
Stureklubben
God Morgonklubben
Kvällsklubben
Dagklubben30 500 kr/år eller 2 622 kr/mån via autogiro
22 900 kr/år eller 1 969 kr/mån via autogiro
26 200 kr/år eller 2 250 kr/mån via autogiro
18 300 kr/år eller 1 569 kr/mån via autogiro
15 300 kr/år eller 1 315 kr/mån via autogiro
14 400 kr/år eller 1 242 kr/mån via autogiro
14 200 kr/år eller 1 224 kr/mån via autogiro

Tillval
•  Badrock 2 400 kr/år eller 210 kr/mån via autogiro
•  Träningskläder 3 200 kr/år eller 280 kr/mån via autogiro
•  Privat förvaringsskåp 2 400 kr/år eller 210 kr/mån via autogiro

I priserna ingår moms med 6 %.

Samtliga PT priser höjs med 50 kr från den 1  januari.
Medlemsgästpris från 1 oktober: mån-fre 250 kr lör-sön 450 kr (nytt pris)
Medlemsbehandlingspriset höjs  från 1 oktober med 200 kr lördag och söndag

PT- erbjudande!


medlemsbrev_plugg_gym

Nu kan du som medlem träna med våra nyanställda Personliga Tränare till ett förmånligt pris.


Pris 3 gånger: 1 635 kr (ord. pris 2 385 kr)


Priset gäller om du önskar träna med någon av våra nya tränare; Johan Skyman, Marie Orlander eller Robin Eriksson. Erbjudandet gäller till och med 31/10 och kan bara nyttjas en gång per medlem.
För mer information, kontakta Sturebadets Träningschef Per Hassis, per.hassis@sturebadet.se.


Sista chansen att anmäla dig till längdskidresan i Schweiz


medlemsbrev_skidresa

Följ med på vår populära längdskidresa till vackra och snösäkra Engadindalen i Schweiz. Sturebadets träningschef och tidigare elitåkaren Per Hassis följer med som vår tekniktränare. Resan lämpar sig för både nybörjare och för de som vill vässa formen och tekniken inför Vasaloppet.

Då resan blev fulltecknad väldigt snabbt förra året, rekommenderar vi att ni anmäler er redan nu. Begränsat antal platser. Läs mer >
Behandlingserbjudande under oktober


medlemsbrev_plugg_beh

Under oktober månad har du som medlem möjlighet att boka in dig på vårt ”sista minutenpris” redan från dagen innan kl 16. I vanliga fall har du som medlem möjlighet att boka in dig på en sista minuten behandling enbart inom samma timme. Sista minutenpriset är 25 % rabatt på ordinarie medlemspris.

Erbjudandet gäller enbart måndag-fredag.


20 % rabatt på nyheten One Whey® Protein hela oktober


medlemsbrev_plugg_protein

Drick en One Whey® Protein Shake som mellanmål, efter träning, som måltidsdryck eller när du önskar ett tillskott av protein.


– Färdigblandad och redo att dricka
– God naturlig smak från äkta frukt & bär
– 20 gram protein
– Fri från socker, fett, laktos & kolhydrater
– Kan förvaras i rumstemperaturInnehåller hela 20 gram mjölkprotein varav 8,5 gram EAA (essentiella aminosyror) och 4,2 gram BCAA (grenade aminosyror) som ger dig effektiv återhämtning och muskeluppbyggnad. Smak och konsistens påminner om en fräsch drickyoghurt och det praktiska formatet gör den till en självklar produkt som mellanmål under dagen eller efter träning. Behöver ej kylas och har lång hållbarhet.


Vill du ha middagen förberedd av en kock?


medlemsbrev_plugg_matkomfort

Vill du äta god mat under veckorna men inte lägga ner den tid och kraft det tar för att handla och förbereda dina rätter?


Som medlem på Sturebadet kan du testa Matkomfort och erhålla antingen en rabatt eller en välkomstpremie. För att ta del av erbjudandet behöver du köpa minst två veckors mat från Matkomfort.Startpremier:

1. Rabatt på valfri Matkomfortprodukt under dina första 4 veckor, värde 400 kr

2. Traktörpanna från Hackman, värde ca 570 kr

3. 6 st Lempi-glas från Iittala, värde ca 570 kr


Väljer du någon av startpremierna så levereras den i samband med din andra leverans.

Boka här > och uppge kampanjkod: Sturebadet höst 2015


15 % rabatt på Aquis Hårhandduk och Torkturban


medlemsbrev_plugg_turban

Lång hårhandduk 339 kr  ( ord. pris 399 kr)

Lång hårhandduk i en våfflad modell som gör att du kan vira in håret och lätt samla in topparna.


Turban 314 kr  ( ord. pris 369 kr)

Designpatenterad hårturban i mjuk lisse crepematerial. Du fäster den snillrika turbanen med en ögla runt knappen i nacken.


Aquis® handdukar är vävda med en unik teknik som heter Aquitex®. Det engelska ordet “wicking” är den tekniska termen för hur vätska rör sig genom textil. Aquis® handdukar är vävda med tunna Aquitexfibrer som transporterar vätskan och för den genom tyget. Lite som en farled eller ett kanalsystem, dvs vattnet går längs med tråden så att hela handduken blir blöt. En vanlig handduk blir vattenfylld men vätskan färdas inte vidare så håret torkar långsamt. Med en Aquis® handduk kan du torka ditt hår upp till åtta gånger fortare och dessutom reducera slitage från hårtork och/eller fön. Resultatet? ett friskare, vackrare och starkare hår.


www.sturebadet.se
Vid synpunkter kontakta nyhetsbrev@sturebadet.se
Avregistrera dig från Sturebadets nyhetsbrevet