Personlig träning

Att bli personligt tränad på Sturebadet innebär att du valt att satsa på det viktigaste du har, din kropp och ditt sinne. Vi hjälper dig med träning och motivation för att du ska kunna nå det välbefinnande du förtjänar i den kropp som du önskar.

 

Alla är vi olika till kropp och själ och behöver därför ett träningsprogram som är speciellt anpassat efter hur vi lever och vad vi har för bakgrund. Vi guidar dig till en säker och målinriktad träning. Målet kan variera från att förbättra din kondition, öka din förbränning, smidighet med stretching, till stärkande av kropp och själ samt kostfrågor. Många gånger är det en kombination av dessa mål som leder till ditt välbefinnande.

Nyhet! Sturebadet har ett nytt gym speciellt anpassat för dig som har en Personlig tränare. I PT-gymmet på plan 2 finns det redskap för att kroppen skall utmanas på ett roligt, varierat, utmanande och intensivt sätt med hjälp av bl.a. sprintbana, lyftflak, släde och medicinbollar.

 

Hur går du tillväga för att komma igång?

Vid första mötet går du och din personliga tränare igenom den historik som kan vara relevant för en så säker och målinriktad träning som möjligt. Skador, operationer, mediciner, kostvanor, nuvarande aktivitetsstatus, samt andra detaljer som kommer fram under samtalet är av stort värde för det program som din personliga tränare lägger upp för dig. All information som delges till din tränare är konfidentiell och behandlas med tystnadsplikt. Kom till Sturebadet i god tid före träningspasset. Du bör ha ätit före passet, dock inte senare än en timme innan det börjar. Glöm inte att dricka ordentligt under dagen. Träningskläder, dock inte skor, finns att hyra i receptionen om du glömmer.

Kontakta kundservice med önskemål om tider och dagar för träning på info@sturebadet.se. Du blir sedan kontaktad av en av våra personliga tränare för en första konsultation då ni går igenom det som är viktigt för er gemensamma träning.

 

Priser

1 ggr PT           895 kr/timme

10 ggr PT         845 kr/timme

20 ggr PT         795 kr/timme

30 ggr PT         745 kr/timme

40 ggr PT         695 kr/timme

 

Varje tillfälle är 60 min. Priser är inkl. 6% moms. Fakturering sker i förskott till önskad adress.

Icke medlemmar betalar därutöver ett inträde på 250 kr per tillfälle.

 

Duo-PT
(Duo-PT, dvs där två personer tränar tillsammans med en personlig tränare)

1 ggr PT           1 195 kr/timme

10 ggr PT         1 150 kr/timme

20 ggr PT         1 095 kr/timme

40 ggr PT         995 kr/timme

 

Icke medlemmar betalar därutöver ett inträde på 250 kr per tillfälle.

 

Avbokning

Vid förhinder ringer du din tränare för avbokning. För att inte bli debiterad måste du avboka före kl. 12.00 dagen innan din bokade tid. Vid avbokning efter kl. 12.00 dagen innan det bokade tillfället sker full debitering.