Presentkort

Ge dina nära och kära en riktigt skön och avslappnande stund på Sturebadet. Ett presentkort på Sturebadet är en mycket uppskattad gåva.

 

I presentkortet ingår alltid lån av badrock, tofflor, handduk och låsbart skåp samt tillgång till hela vårt träningsutbud, bad, bastu, hydromassagebad och Kerstin Florians hudvårdsprodukter i duschen. Låt oss ta hand om dem du vill visa omtanke. På Sturebadet kan du välja att köpa presentkort för ett bestämt belopp, en angiven tid eller en specifik behandling/spa-dag.

Köper du presentkort för en angiven tid kan mottagaren få rådgivning vid bokningen av behandlingen och få den mer individuellt anpassad. Tiderna som finns att välja mellan är valfri 50 eller 80 minuters behandling.

 

Spaogram  –  Ett presentkort levererat med bud

Nu kan du ge bort en exklusiv spa-upplevelse och få den levererad i lyxig förpackning med bud direkt till dörren. Du kan beställa presentkort på samtliga av Sturebadets behandlingar/Spa-dagar. Spaogram som beställs före kl. 12.00 budas till mottagaren samma dag. Spaogram kan i dagsläget budas till Stockholms innerstad samt närliggande kommuner.

Budkostnad
Stockholms innerstad 100 kr
Närliggande kommuner 175 kr

 

Köp presentkort och spaogram