Anrika Sturebadet expanderar – öppnar specialitsläkarmottagning

Sturebadet som varit föregångare inom hälsa ända sedan 1885 tar nu ännu ett steg för att erbjuda träning och hälsovård i framkant. Nya gymytor har öppnats upp, koncernen har utökats med en specialistläkarmottagning och ett nytt exklusivt medlemskap som tar ditt välbefinnande till en ny dimension lanseras våren 2014.

Sturebadet ser en stor efterfrågan på Personlig träning och mer funktionell träning vilket gör att spa- och träningsanläggningen på Stureplan har utökats med två nya gym; ett med fokus på design och funktion och ett speciellt gym för Personlig träning.

Från och med våren 2014 utvidgar Sturebadet även sitt spa-koncept till att omfatta specialistläkarvård via det nystartade bolaget Sturebadet Quality Care som tillhandahåller en specialistläkarmottagning på Östermalm i Stockholm där tillgänglighet, service och ett helhetsperspektiv på hälsa erbjuds.

VD för företaget blir Carina Wallberg, en välkänd profil inom spa-branschen då hon tidigare varit affärsområdesansvarig för Comwell SPA under 20 års tid.

– Vi har förenklat tillgången till specialistläkartjänster för företag och privatpersoner. Vår tjänst omfattar en helhetssyn på kropp och själ tillsammans med den värdegrund som Sveriges mest anrika spa- och träningsanläggning, Sturebadet står för. Sturebadet Quality Care erbjuder specialistvård med personlig läkarkontakt med specialistkompetens och hög tillgänglighet. Att skapa en personlig hälsostrategi är lika viktigt som att planera sin karriär och sitt liv i övrigt, säger Carina Wallberg, VD Sturebadet Quality Care.

Hälsovårdstjänsten som kommer att erbjudas heter Sturebadet Executive Care och kommer bland annat att inkludera en omfattande årlig hälsoundersökning av din privata läkare. Undersökningen inkluderar 40 olika blodprover, konditionstest, fysiologiska tester och en livsstilsanalys. Resultaten sammanställs och tillsammans med din läkare lägger ni upp en hälsostrategi. Du har tillgång till personlig rådgivning och tillgång till jourläkare dygnet runt (inkluderas även för den närmsta familjen).

– Vi anser att behovet av en vacker miljö, ett varmt och genuint omhändertagande är viktigt för välmåendet tillsammans med den medicinska expertisen, säger Carina Wallberg.

Sturebadet de Luxe

För den som vill ta sin hälsa och sitt välbefinnande till en ny dimension lanseras nu även ett nytt medlemsalternativ: Sturebadet de Luxe där man får tillgång till Sturebadets helhet och fördelarna med att träna på ett spa. I detta exklusiva medlemskap ingår träning under samtliga öppettider, 50 tillfällen Personlig träning, välgörande behandling varje månad, personlig kostexpert, möjlighet att delta i över 90 gruppträningsklasser/ vecka i Body- & Mindstudio, aerobicstudio och bassäng, tillgång till spa-avdelning med aromarum, hydromassagebad och relax och hälsosam frukost i Curman Lounge. Badrock, handduk och träningskläder ingår vid varje besök och medlemmen har ett privat förvaringsskåp. Som extra guldkant ingår tillgång till Sturebadets privata badvåning det Turkiska Badet varje månad. Priset för medlemskapet är 100 000 kr /år. Dessutom ingår hälsovårdstjänsten Sturebadet Executive Care.

 

Sturebadet fakta

Läkaren och renässansmannen Carl Curman grundade Sturebadet 1885. Hans dröm var att ge Stockholmarna bad, motion och bättre hälsa. Koncernen Sturebadet består idag av moderbolaget Sturebadet Holding AB och dotterbolagen Sturebadet AB, Sturebadet Haga AB, Sturebadet Marina Tower (gemensamägt med Elite Hotels of Sweden), KFI Spa Management AB, Sturebadet Quality Care och Sturebadet Health Strategy.

Sturebadet Quality Care fakta

Sturebadet Quality Care är en specialistläkarmottagning belägen på Riddargatan på Östermalm i Stockholm som riktar sig mot företag, försäkringsbolag och privatpersoner som värdesätter personlig service och hög tillgänglighet.

 

Kontaktperson på Sturebadet Quality Care:

Carina Wallberg

VD Sturebadet Quality Care

carina.wallberg@sturebadetqualitycare.se

Mobil: 070-946 20 39