Paket för privata sällskap

I våra två privata våningar kan du arrangera ett evenemang helt efter eget huvud. Hör av dig på telefon 08-545 015 00 eller konferens@sturebadet.se så syr vi ihop ett förslag efter dina önskemål.
Här följer några exempel för att kittla fantasin.

 


 

Badturitual i Turkiska Badet (2 timmar)

En skön upplevelse för både kropp och själ som passar alla! Ni har hela våningen för er själva i 2 timmar med en egen spa-värdinna som guidar dina vänner eller kollegor genom ritualen. Ni njuter av en peelande bodyscrub för hela kroppen, bastubad med aromatherapi som är dofternas väg till välbefinnande. Att växla mellan torr-/ångbastu och kallbad ger en uppiggande effekt på kroppen. Även håret får en inpackning och ansiktet en skön ansiktsmask. Sist men inte minst ansiktsvatten, ansiktscreme och bodylotion från Kerstin Florian. Avslutningsvis kopplar ni av i loungedelen och här finns möjlighet att förbeställa dryck och tilltugg. Det går självklart att få öl serverat redan i bastun!

695 kr/person (minst 6.950 kr/bokning)
2.190 kr/extra timme

 


 

Basturitual med Afternoon Tea (3 timmar)

En underbar kombination av njutningar under tre timmar! Perfekt att uppleva tillsammans med bästa vännerna!

Ni checkar in 10 min innan er starttid för att i lugn och ro byta om till badrock, badkläder, handduk och tofflor. Ni guidas sedan genom en skön spa upplevelse för kropp och själ som ni därefter utför på egen hand (se Basturitualen ovan). Därefter kryper ni upp i sofforna och avnjuter en god Afternoon Tea i Takvåningen.

 

1.190 kr/person (minst 11.900 kr/bokning)

 


 

Mindful Moment (3 timmar)

Välkommen till en annan värld i tre timmar! Från det att ni kliver ur hissen på plan 5 och dörrarna stängt är det bara du, din kropp och din själ.  Ni byter om till mjukare yoga kläder och startar med en skön Minful Relax – guidad mental avslappning. Här sänker vi grundspänningen i kroppen med hjälp av djupandning, muskulär avslappning och meditation. Därefter en skön bad- och basturitual i Turkiska Badet (se ovan) som ni guidas genom av er spa-värdinna i Turkiska badet. Avslutningsvis kopplar ni av i loungedelen där det finns möjlighet att förbeställa dryck och tilltugg.

 

895 kr/person (minst 8.950 kr/bokning)
2.190 kr/extra timme

 


 

På bröllopsdagen
eller annat tillfälle för det lilla extra… (3,5 timmar)

I er privata spa-svit njuter ni av avkoppling, bastubad, behandling och varandra. I vackra och anrika Turkiska Badet tar er privata spa-värdinna hand om er från första stund. Hon introducerar en underbar Basturitual som ni utför på egen hand.

 

Tilläggsförslag för en minnesvärd stund:

  • Komplettera med Champagne, ost- och fruktbricka samt lyxiga chokladpraliner
  • Fot Deluxe Duo-behandling (50 min) – en fantastiskt skön och avkopplande behandling som avslutning på vistelsen

 

Pris på offert