Spa-dag

P.g.a. Coronasituationen kan du för tillfället inte boka spa-dag. Läs mer nedan.
 
Med både stillhet och rörelse vill vi på Sturebadet hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vår Spa-dag ger dig en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

 

I en Spa-dag på Sturebadet ingår:

  • Bad i 29-gradig bassäng
  • Ång- och torrbastu
  • Hydromassagebad
  • Tillträde till vår Spa-avdelning med aromarum och relax
  • Gruppträning, se vårt gruppträningsschema inför ditt besök (just nu bokas plats online)
  • Gym och konditionsträning
  • Lån av handduk, badrock och tofflor
  • Kerstin Florians hudvårdsprodukter i dusch och omklädningsrum
  • Turkiska Badet (se öppettider nedan)

 

Träningskläder samt badkläder finns att hyra. Se aktuellt gruppträningsschema inför ditt besök. Gruppträningsschema >

 

Njut av Sturebadet en hel dag. Delta i någon av alla våra gruppträningsklasser eller träna för dig själv i våra gym och konditionsrum. Kanske vill du bara njuta av en skön simtur i bassängen till stilla musik eller slappna av i vårt hydromassagebad. Vi bjuder på färsk frukt och dryck i vår spa-lounge vid bassängen.

Om du vill äta en härlig och hälsosam frukost eller lunch i samband med ditt besök serveras detta i vår restaurang. Här kan du även köpa lättare mellanmål eller varför inte avnjuta ett glas champagne och en tryffel med utsikt över den vackra bassängen. Se våra öppettider här.

I vår nordiskt inspirerade relaxavdelning kan du sedan slappna av i tystnad aroma-rummet eller bläddra i någon av våra vackra spa-böcker. På Sturebadet vill vi ge dig en stund för dig själv att slappna av, drömma dig bort och hämta ny energi.

 

Välkommen till Turkiska Badet

Turkiska Badet på plan 4 är kronjuvelen i Sturebadets anrika och K-märkta miljö. Här hittar du ång- och torrbastu för både damer och herrar, kallbad och duschar. Att varva bastubad med kallbad ökar blodcirkulationen och är mycket uppfriskande för kropp och själ.

Observera att det för allas trevnad råder elektronikförbud i Turkiska Badet och att badkläder gäller i den gemensamma bastun.

Vardagar …………………………… 06:30–20:00
Helger ………………………………. 08:30–18:30

 

Tillfällig begränsning av antalet besökare.

Bokar du en behandling ingår fortfarande en spa-dag, men enbart spa-dag går just nu inte att boka.  Detta är ett sätt för oss att begränsa antalet gäster och se till att det finns förutsättningar att hålla tillräckligt avstånd för medlemmar och behandlingsgäster. Vi hoppas naturligtvis att så snart som möjligt återgå till det normala igen.