Takvåningen

Mitt på Stureplan med utsikt över takåsarna ligger Sturebadets unika etagevåning. Här bjuder vår anrika och vackra miljö in till inspirerande och annorlunda möten.

 

Med vacker interiör skapad av Svensk Tenn’s inredningsateljé är känslan hemtrevlig, varm och servicen personlig. Ni har hela våningen för er själva och den är helt privat. Du möter aldrig andra sällskap vid fikabordet eller har företagets namn tillsammans med andra på en skylt vid entrén. Våningen passar både små och stora grupper och kan enkelt anpassas för en stor mängd olika event, till exempel seminarier, konferenser, mingel, middagar och andra event. Vi skräddarsyr, planerar och genomför programmet helt efter era behov.

 

Takvåningen består av tre delar. Först kommer du in i loungen med en mysig eldstad. En halv trappa upp finns en bar med möjlighet till middag- eller styrelsesittning och utsikt över Stockholms takåsar. I Oktagonen finns plats för större konferenser med sittningar för upp till 65 personer. Takvåningen har inbyggt ljudsystem, 2 projektorer och ett lätthanterligt high tech system för ljud och ljus.

 

Planritning >

Exempel på sittningar >

Tack vare flexibel interiör och många olika möbleringslösningar finns stora möjligheter att anpassa våningen helt efter behov.

Fakta


  • Rymmer max 80 pers. (65 i biosittning)
  • Wifi och separat AV- teknik i 2 olika rum
  • Hiss direkt från Sturebadets reception
  • Privat våning helt för sig själv
  • Måltider intas i restaurangen på plan 3 eller i Takvåningen om så önskasKan bokas i kombination med Turkiska Badet och Takterassen
  • Takvåningen har alkoholrättigheter

 

Mat & dryck

Våra privata våningar har fullständiga rättigheter och vi kan erbjuda en bred meny av mat och dryck från vår egen restaurang. Vid middagar tas menyn fram tillsammans med Sturebadets kock för att matupplevelsen ska bli den absoluta höjdpunkten!

Dryckesmeny >

 

Aktiviteter & Spa

För att göra besöket hos oss ännu mer speciellt kan du till exempel lägga till sköna behandlingar, träningspass, Mindful Relax (guidad mental avslappning), Sturebadets spa- ritual bland mycket annat. Med allt vi har att erbjuda i huset kan din bokning skräddarsys till en helt unik och oförglömlig upplevelse.


Prisexempel


 

Lokalhyra: från 10.500 kr (ex. moms)

 

 

MATPAKET


Stora heldagspaketet: 550 kr/person (ex. moms)
Förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med kaffe och eftermiddagskaffe med energifika.

Lilla heldagspaketet: 450 kr/person (ex. moms)
Förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med kaffe och eftermiddagskaffe med kaka.

Halvdagspaketet: 395 kr/person (ex. moms)
Lunchbuffé med kaffe och eftermiddagskaffe med energifika.

Frukostpaketet: 175 kr/person (ex. moms)
Frukostbuffé med kaffe och fräscha juicer.

 

 

MIDDAG, MINGEL ELLER FEST


Lokalkostnad (18:00–21:00)  från 12.500 kr (ex. moms)
Lokalkostnad (21:00–24:00)  från 3.500 kr/timme (ex. moms)

 

 

 

Bokningsförfrågan

 

Spamfilter

 

Om du vill boka en visning av Takvåningen och våra andra privata våningar, är du välkommet att höra av dig till vår kundservice på 08-545 015 00 eller skicka ett mail till konferens@sturebadet.se.