Träning

Sturebadet –  en träningsupplevelse med otaliga variationer. Att träna på Sturebadet ger dig möjlighet att uppnå en balans och helhet i kropp och sinne. Sturebadets grundare, Carl Curman, lade redan år 1885 stor vikt vid att se till hela människans välbefinnande och vi på Sturebadet bär med stolthet detta tankesätt vidare.

Vi erbjuder över 80 gruppträningsklasser i veckan i vår Body- & Mindstudio, studio och bassäng. Vare sig du är elittränad eller nybörjare erbjuder vi en träningsupplevelse med otaliga variationer. Din kropp är ett tempel – vi lär dig hur du behandlar den som det. Variationerna är oändliga för en maximalt inspirerande träning!

 

 

Body- & Mindträning

I vår ljudisolerade Body- & Mindsal hålls alla mentalt inriktade klasser. Här kan du även varva ner, meditera, kontemplera och stretcha i en vacker och naturinspirerad miljö. Vi har även klasser i Mindful relax som hjälper dig att i ett fysiskt avslappnat tillstånd träna dina mentala förmågor.

 

Styrke- och konditionsklasser

Vår andra studio erbjuder en stor variation av konditions- och styrkeklasser såsom Bodypump®, Bootcamp, gymping, aerobic, salsa m.m.

 

Vattenträning

I Sturebadets vackra bassäng kan du antingen träna Aqua Bootcamp, Classic, speedo och vattengympa eller bara njuta av ett bad efter träningen eller en simtur till stilla musik. Om du har tränat i gymmet rekommenderar vi ett bad i vårt hydromassagebad för att mjuka upp musklerna. Därefter kan du basta eller koppla av i en vilstol i vårt aromarum, ett ångfyllt uppvärmt rum med lavendeldoft.

 

Cardio-träning

Sturebadet har ett stort cardiorum med en mängd olika konditionsmaskiner från bl.a Precor; stepmaskiner, cyklar, crosstrainers, AMTs och löpband.

 

Gym

På Sturebadet finns två separata gym med lite olika inriktning. Gymmet på plan 3 har flödande dagsljus och generösa ytor avsett för funktionell träning med förstklassig gymutrustning. Här möts Sturebadets klassiska element såsom porlande vatten och marmor med spännande designlösningar som bidrar till att göra träningen inspirerande för alla sinnen och tillföra aktivitet, rörelse och energi.

På plan 2 hittar du vårt PT-gym, dit naturligtvis alla är lika välkomna. Här finns redskap som utmanar din kropp på ett roligt, varierat, och intensivt sätt med hjälp av bland annat lyftflak, romerska ringar, släde och medicinbollar.