Träning

Sturebadet –  en träningsupplevelse med otaliga variationer. Att träna på Sturebadet ger dig möjlighet att uppnå en balans och helhet i kropp och sinne. Sturebadets grundare, Carl Curman, lade redan år 1885 stor vikt vid att se till hela människans välbefinnande och vi på Sturebadet bär med stolthet detta tankesätt vidare.

Vi erbjuder över 80 gruppträningsklasser i veckan i vår Body- & Mindstudio, studio och bassäng. Vare sig du är elittränad eller nybörjare erbjuder vi en träningsupplevelse med otaliga variationer. Din kropp är ett tempel – vi lär dig hur du behandlar den som det. Variationerna är oändliga för en maximalt inspirerande träning!

 

 

Body- & Mindträning

I vår ljudisolerade Body- & Mindsal hålls alla mentalt inriktade klasser. Här kan du även varva ner, meditera, kontemplera och stretcha i en vacker och naturinspirerad miljö. Vi har även klasser i Mindful relax som hjälper dig att i ett fysiskt avslappnat tillstånd träna dina mentala förmågor.

 

Styrke- och konditionsklasser

Vår andra studio erbjuder en stor variation av konditions- och styrkeklasser såsom Bodypump®, Bootcamp, gymping, aerobic, salsa m.m.

 

Vattenträning

I Sturebadets vackra bassäng kan du antingen träna Aqua Pilates, Aqua Bootcamp, Classic, speedo och vattengympa eller bara njuta av ett bad efter träningen eller en simtur till stilla musik. Om du har tränat i gymmet rekommenderar vi ett bad i vårt hydromassagebad för att mjuka upp musklerna. Därefter kan du basta eller koppla av i en vilstol i vårt aromarum, ett ångfyllt uppvärmt rum med lavendeldoft.

 

Cardio-träning

Sturebadet har ett stort cardiorum med en mängd olika konditionsmaskiner från bl.a Precor; stepmaskiner, cyklar, crosstrainers, AMTs och löpband. Totalt är träningsytan ca 600 kvm.

 

Gym

Sturebadet har utökats med två nya gym; ett med fokus på design och funktion och ett speciellt gym för kunderna inom Personlig träning. Det nya gymmet på plan 3 har flödande dagsljus, generösa ytor och en sportig träningsmiljö. Här möts Sturebadets klassiska element såsom porlande vatten och marmor med spännande designlösningar som bidrar till att göra  träningen inspirerande för alla sinnen och tillföra aktivitet, rörelse och energi.

I vårt nya PT-gym på plan 2 finns det redskap för att kroppen skall utmanas på ett roligt, varierat, utmanande och intensivt sätt med hjälp av bl.a. sprintbana, lyftflak, släde och medicinbollar.