Turkiska Badet

Turkiska Badet är kronjuvelen i Sturebadets anrika och k-märkta miljö med unika möjligheter för privata sällskap och event av olika slag. När du bokar Turkiska Badet ingår vår bad- och basturitual för en upplevelse utöver det vanliga!

 

Turkiska Badet lämpar sig för sällskap upp till 20 personer och passar perfekt som avslutning på konferenser, pressträffar, kundevent, möhippor, svensexor eller andra privata tillställningar. Lokalen har en loungedel med soffor och en omklädningsdel med sminkbord och 20 skåp. Den k-märkta bad- och bastudelen har fyra duschar, ångbastu, torrbastu samt en bassäng för kallbad. Att varva bastubad med kallbad ökar blodcirkulationen och verkar mycket uppfriskande för kropp och själ.

 

Hyr Turkiska Badet (2 timmar)

Njut av en underbar stund med kollegor eller vännerna! Ni kopplar av med dusch, -ång och torrbastu som växlas med kallbad. Därefter lutar ni er tillbaka i sofforna och avnjuter en god dryck och tilltugg som ni serveras i vår loungdel. Önskar ni en kall öl i bastun går det utmärkt!

645 kr/person (Minst 6.450 kr/bokning)

Tillval

  • Champagne, mousserande vin, vitt/rött vin, öl och alkoholfritt
  • Tilltugg, frukt och fräscha juicer
  • Buffémiddag eller mingel i takvåningen
  • Boka extra timme för 2.195 kr
  • Träningsklasser eller Mindful Relax med personlig instruktör

 

Kuriosa

Det Turkiska badet introducerades på Sturebadet av Carl Curman redan 1885. På 1920-talet kom Stockholms societetsdamer hit för välgörande kallbad och en frekvent besökare var bland andra Greta Garbo. Hon lockade damer till detta tidigare klart maskulint dominerade etablissemang.

Turkiska Badet går även utmärkt att hyra i kombination med takvåningen 1 tr upp. I vår takvåning med tillhörande terrass finns möjlighet att servera mat och dryck till större sällskap samt konferensrum med plats för upp till 65 personer i biosittning.

 

Här hittar du tips på paket för privata sällskap >

 

 

Kontakta oss på telefon 08-545 015 00 eller konferens@sturebadet.se för mer information om vår takvåning eller en offert.