Turkiska Badet

Turkiska Badet är kronjuvelen i Sturebadets anrika och K-märkta miljö med unika möjligheter för privata sällskap och event av olika slag.
 

 

 

Turkiska Badet lämpar sig för sällskap upp till 20 personer och passar perfekt som avslutning på konferenser, pressträffar, möhippor, svensexor eller andra trevliga privata tillställningar.

 

Lokalen har en loungedel med soffor, en omklädningsdel med sminkbord och 20 skåp. Bad- och bastudelen har fyra duschar, ångbastu, torrbastu samt en bassäng för kallbad. Att varva bastubad med kallbad ökar blodcirkulationen och verkar mycket uppfriskande för kropp och själ.

 

Loungemeny >

Fakta


  • För sällskap upp till 20 personer.
  • Sturebadets bad- och basturitual ingår.
  • Ångbastu, torrbastu och 4 duschar.
  • K-märkt.
  • Hiss direkt från Sturebadets reception.
  • Privat våning helt för sig själv.
  • Kan bokas i kombination med Takvåningen och Takterrassen.
  • Går att boka onsdag till lördag, från 14:30.

 


Prisexempel


 

turken_bad_pluggBad- & basturitual (2 timmar)

Njut av en skön upplevelse för hela gruppen. Ni startar med en peelande bodyscrub för hela kroppen. Därefter växelvis torrbastu, kallbad och ångbastu med aromaterapi. Håret får en inpackning och ansiktet en skön ansiktsmask. Avslutningsvis ansiktsvatten, ansikts-creme och bodylotion från Kerstin Florian. Därefter kopplar ni av i loungen med möjlighet att förbeställa dryck och tilltugg. Ritualen presenteras för er vid start och därefter utförs den på egen hand.

695 kr/person (inkl. moms)
Minst 6.950 kr/bokning

Extra timme: 2.190 kr (inkl. moms)

 


 

bmsal-plugg

Mindful Relax och Bad- & basturitual (3 timmar)

Välkommen till en annan värld! Vi inleder i Takvåningen med Minful Relax (guidad mental avslappning) där ni sänker grundspänningen i kroppen med hjälp av djupandning, muskulär avslappning och meditation. Därefter väntar den sköna bad- och basturitualen i Turkiska badet (se bredvid). Avslutningsvis avkoppling i loungen med möjlighet att förbeställa dryck och tilltugg.

895 kr/person (inkl. moms)
Minst 8.950 kr/bokning

 

 

 


 

Bokningsförfrågan

 

Spamfilter

 

Om du vill boka en visning av Turkiska Badet är du välkommet att höra av dig till vår kundservice på 08-545 015 00 eller skicka ett mail till info@sturebadet.se.