Turkiska badet

Boka Sturebadets exklusiva privata badvåning – det Turkiska badet. Turkiska badet är en kronjuvel i Sturebadets anrika och k- märkta miljö med unika möjligheter för grupper och privata sällskap eller event av olika slag.
 

Det Turkiska badet är en privat våning som består av en loungedel med soffor för sällskap och mingel, en omklädningsdel med 20 st skåp, speglar och make up bord. Turkiska badet – själva baddelen erbjuder fyra  duschar, en ångbastu, en torrbastu, kallpool för uppfriskande verkan på kropp och själ då du växelvis varvar bad och bastu för att öka cirkulationen i kroppen.

Det Turkiska badet går utmärkt att kombinera med att hyra vår konferensvåning 1 tr upp som ligger i två etage med en serveringsdel med långbord med möjligheter för mat/ dryckservering och mingel samt ett konferensrum med plats för 50 personer i biosittning.

Kuriosa! Det Turkiska badet introducerades på Sturebadet av Carl Curman redan 1885. På 1920-talet kom Stockholms societetsdamer hit för välgörande kallbad och en frekvent besökare var bland andra Greta Garbo. Hon lockade damer till detta tidigare klart maskulint dominerade etablissemang.

 

Klicka här för fler bilder >

 

För visning och bokning kontakta Sturebadets konferensvåning via e-post konferens@sturebadet.se eller via telefon 08-545 015 00.