1

Varukorg

*Epostadress
*Förnamn
*Efternamn
Företag
*Personnummer(ÅÅÅÅMMDD)
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala

Fitness Studio

Alla klasser i Fitnesstudion körs med skor.

Aerobic

Kondition, högt tempo och härlig koreografi. Instruktören sätter sin karaktär på stil och musik. Koordinationsmässigt är detta en medelavancerad klass.

Aerobic Dance
Koordinationsmässigt en mer avancerad klass i samma stil som Aerobic (se ovan).

Dance Flow
Inspirationen till klassen kommer främst från balett och funktionell träning. Du tränar du styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans på ett lättsamt och tillåtande sätt.


BODYPUMP®
En klassiker bland styrketräningsklasser där vi använder skivstänger för att attackera alla kroppens muskler. Utmana dig själv! Klassen passar alla men nybörjare bör fokusera på teknik till att börja med innan för mycket vikter används. Notera också att till denna klass är det mycket viktigt att vara på plats i god tid innan klassens start för att plocka fram utrustning, annars kan instruktören neka inträde. Detta för din och alla andras säkerhet!

Bootcamp
Instruktören peppar dig till 100% i denna styrke- och konditionsklass. Körs som vanliga intervaller, Tabata-intervaller eller cirkelträning. Klassen håller ett högt tempo och passar enbart dig som vill träna hårt och tufft.

Booty 25, Core 25
Booty 25 är enkel, rolig och effektiv träning där fokus ligger på ben och rumpa. HardCore 25 ger dig enkla övningar som stärker mage, ländrygg och intilliggande muskler. Koordinationsmässigt passar denna klass alla och intensiteten avgör du själv. Du väljer om du vill köra bara en av klasserna eller båda.

Burn & Tone
Erbjuder en innovativ träningsform där grunden styrka och kondition varvas med lekfulla inslag av funktionell träning, dans och koordination. Resultatet blir ett figurformande pass med konstant hög puls där övningarna varieras i ett intensivt flödande tempo.

Cardio Toning
Enkla och effektiva rörelser där du kan fokusera på att uppnå bästa resultat vad gäller både styrka och kondition. Koordinationsmässigt passar denna klass alla men intensiteten avgör du själv.

Dance inspiration
Salsa, Flamenco, Hip hop, Freestyle, Rumba, Samba är stilarna i denna klass som huvudsakligen använder latinomusik. Varje låt har sin egen koreografi och syftet är att träna kondition, styrka och självkänsla. Koordinationsmässigt passar denna klass de flesta och intensiteten avgör du själv.

Fight Club
Ett energifyllt och allsidigt träningspass. Med traditionell boxning som grund arbetar du med styrka och explosivitet. Körs parvis och klassen passar alla som vill jobba tufft.

Gymping
Ett pass för dig som vill ha figurformande och resultatinriktad träning. Rycks med till glad och pigg musik och släpp loss till enkla rörelser. Koordinationsmässigt passar denna klass alla men intensiteten avgör du själv.

Morning Toning
Enkla och effektiva rörelser där du kan fokusera på att uppnå bästa resultat vad gäller både styrka och kondition. Vi använder den egna kroppen som vikt. Koordinationsmässigt passar klassen alla och intensiteten avgör du själv.

Basic Dans & Balans
Ett helkroppspass till medryckande musik och med enkla, figurformande rörelser. Koordinationsmässigt passar denna klass alla men intensiteten avgör du själv.

Salsa Aerobic
En dansinspirerad aerobic-klass med heta rytmer, mycket höfter, latinomusik, högt tempo och attityd. Koordinationsmässigt är detta en medelavancerad klass.

Salsa Aerobic Dance
Koordinationsmässigt en mer avancerad klass i samma stil som Salsa Aerobic (se ovan).

Total Toning
Enkel, rolig och effektiv träning där fokus ligger på funktionell styrketräning men även inkluderar vissa inslag av konditionsträning. Koordinationsmässigt passar denna klass alla men intensiteten avgör du själv.

Vital Styrka
En enklare styrkeklass där vi jobbar med styrkeövningar som främjar vardagsrörelser – och inte minst din hållning.

Zumba®
Salsa, Merengue, Reggeaton och Cumbia är några av stilarna i denna klass som huvudsakligen använder latinomusik, men instruktören kan även välja ta in andra musikstilar som pop, funk och jazz. Varje låt har sin egen koreografi och syftet är att träna kondition, styrka och självkänsla. Ditch the workout, join the party! Koordinationsmässigt passar denna klass de flesta men intensiteten avgör du själv.Body & Mindstudio

Alla klasser i Body & Mindstudion körs helst barfota. Vi uppmanar även att lämna mobil, även om i ljudlöst läge, i skåpet alternativt ha dem dolda under hela klassen.

Ashtangayoga 1
Välbefinnande, styrka, smidighet och balans. En kraftfull och dynamisk yoga där vi med andning och rörelse arbetar med hela kroppen. Klassen passar alla.

Ashtangayoga 2
En fortsättning på Ashtangayoga 1 (se ovan). För att delta på nivå 2 bör du känna till grunderna i yoga.

Core 25, Stretch 25
Enkla övningar som stärker mage, ländrygg och intilliggande muskler. Både kropp och sinne mår bra efter denna klass. Koordinationsmässigt passar denna klass alla och intensiteten avgör du själv.

Hatha Yoga Flow
Mjukare yoga med mer flöde jämfört med Ashtangayoga. Vi arbetar med flera olika rörelsesekvenser synkroniserat med andning. Här stärker du både kropp och finner lugn. Klassen passar alla.

Hatha Yoga
En yogaklass speciellt för dig som inte är så van att yoga men passar även dig som yogar regelbundet.

Hatha Vinyasa
En yogaklass där andning och yogapositioner svetsas samman i ett flöde. Denna dynamiska yogaklass får dig må bra både mentalt och fysiskt.

Mindful Relax
Skapa dig lugn. Klassen hjälper dig att i ett fysiskt avslappnat tillstånd träna dina mentala förmågor och därigenom skapa ett bättre liv. Klassen passar alla.

Pilates 1
Övningar som främst syftar till att stärka bålen, ländrygg och skulderbladsparti för att göra oss starkare i vardagen och i andra fysiska aktiviteter. Olika redskap används för att på bästa sätt utmana kroppen. Klassen passar alla.

Pilates 2
En fortsättning på Pilates 1 (se ovan). För att delta på nivå 2 bör du känna till grunderna i pilates.

Qigong
Finn din inre energi. Qigong betyder ”att utveckla livsenergin”. Rörelserna är enkla och utförs långsamt och mjukt. Den yttre och inre avspänningen leder till större koncentrationsförmåga och ökat välbefinnande. Klassen passar alla.

Stretch & Relax
En längre stretchklass enligt samma princip som Stretch (se ovan) som dessutom inkluderar en längre avslappning på slutet. Klassen passar alla.

Yin Yoga
Enkla ställningar som utförs liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden. Klassen passar alla.Bassäng


Aqua Bootcamp
Ett vattenpass med stor variation, som ger träning för hela kroppen. Vi jobbar på olika stationer i vattnet där vi varvar kondition och styrka med hjälp av redskap. Klassen passar alla.

Classic
Vattenträning med bottenkontakt. Du förbättrar både styrka och kondition. Olika redskap, som t.ex. hantlar, kan användas. Klassen passar alla.

Speedo
Vattenklass med flytbälten och handskar för att öka vattnets motstånd. Du förbättrar både styrka och kondition. Olika redskap, som t.ex. hantlar, kan också användas. Klassen passar alla men en viss vana med vattenträning är att föredra.

Vattengymping
Ett allsidigt konditions- och styrkeprogram i vatten. Ryks med till glad och pigg musik och enkla rörelser. Klassen passar alla.


Upplys alltid instruktören innan klassen om eventuella skador eller graviditet.
Öppettider
Måndag - Fredag kl 06.30 - 22.00
Lördag - Söndag kl 08.30 - 20.30
Åldersgräns 18 år
Öppettider
Hitta hit
Sturegallerian 36
114 46 Stockholm
Sweden
Kontakt
Telefon 08-545 015 00