SV | EN
1

Varukorg

*Epostadress
*Förnamn
*Efternamn
Företag
*Födelsedatum
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala

Fitness Studio

Alla klasser i Fitnesstudion körs med skor. 

Aerobic 
Kondition, högt tempo och härlig koreografi. Instruktören sätter sin karaktär på stil och musik. Koordinationsmässigt är detta en medelavancerad klass.
 
Aerobic Dance 

Koordinationsmässigt en mer avancerad klass i samma stil som Aerobic (se ovan). 

Dance Flow 

En klass inspirerad av både klassisk och modern balett med fokus på bra hållning, koordination och kroppskontroll. Vi jobbar mycket med bål- och balansövningar och använder hela kroppen under passet. Allt till härlig och lugnande musik. 

BODYPUMP® 

En klassiker bland styrketräningsklasser där vi använder skivstänger för att attackera alla kroppens muskler. Utmana dig själv! Klassen passar alla men nybörjare bör fokusera på teknik till att börja med innan för mycket vikter används. Notera också att till denna klass är det mycket viktigt att vara på plats i god tid innan klassens start för att plocka fram utrustning, annars kan instruktören neka inträde. Detta för din och alla andras säkerhet! 

Bootcamp 

Instruktören peppar dig till 100% i denna styrke- och konditionsklass. Körs som vanliga intervaller, Tabata-intervaller eller cirkelträning. Klassen håller ett högt tempo och passar enbart dig som vill träna hårt och tufft. 

Booty 25, Core 25 Booty 25 

är enkel, rolig och effektiv träning där fokus ligger på ben och rumpa. HardCore 25 ger dig enkla övningar som stärker mage, ländrygg och intilliggande muskler. Koordinationsmässigt passar denna klass alla och intensiteten avgör du själv. Du väljer om du vill köra bara en av klasserna eller båda. 

Burn & Tone 

Erbjuder en innovativ träningsform där grunden styrka och kondition varvas med lekfulla inslag av funktionell träning, dans och koordination. Resultatet blir ett figurformande pass med konstant hög puls där övningarna varieras i ett intensivt flödande tempo. 

Cardio Toning 

Enkla och effektiva rörelser där du kan fokusera på att uppnå bästa resultat vad gäller både styrka och kondition. Koordinationsmässigt passar denna klass alla men intensiteten avgör du själv. 

Dance inspiration 

Salsa, Flamenco, Hip hop, Freestyle, Rumba, Samba är stilarna i denna klass som huvudsakligen använder latinomusik. Varje låt har sin egen koreografi och syftet är att träna kondition, styrka och självkänsla. Koordinationsmässigt passar denna klass de flesta och intensiteten avgör du själv. 

Fight Club 

Ett energifyllt och allsidigt träningspass. Med traditionell boxning som grund arbetar du med styrka och explosivitet. Körs parvis och klassen passar alla som vill jobba tufft. 

Gymping 

Ett pass för dig som vill ha figurformande och resultatinriktad träning. Rycks med till glad och pigg musik och släpp loss till enkla rörelser. Koordinationsmässigt passar denna klass alla men intensiteten avgör du själv. 

Morning Toning 

Enkla och effektiva rörelser där du kan fokusera på att uppnå bästa resultat vad gäller både styrka och kondition. Vi använder den egna kroppen som vikt. Koordinationsmässigt passar klassen alla och intensiteten avgör du själv. 

Basic Dans & Balans 

Ett helkroppspass till medryckande musik och med enkla, figurformande rörelser. Koordinationsmässigt passar denna klass alla men intensiteten avgör du själv. 

Salsa Aerobic 

En dansinspirerad aerobic-klass med heta rytmer, mycket höfter, latinomusik, högt tempo och attityd. Koordinationsmässigt är detta en medelavancerad klass.

Salsa Aerobic Dance 

Koordinationsmässigt en mer avancerad klass i samma stil som Salsa Aerobic (se ovan). Total Toning Enkel, rolig och effektiv träning där fokus ligger på funktionell styrketräning men även inkluderar vissa inslag av konditionsträning. Koordinationsmässigt passar denna klass alla men intensiteten avgör du själv. 

Vital Styrka 

En enklare styrkeklass där vi jobbar med styrkeövningar som främjar vardagsrörelser – och inte minst din hållning. 

Zumba® 

Salsa, Merengue, Reggeaton och Cumbia är några av stilarna i denna klass som huvudsakligen använder latinomusik, men instruktören kan även välja ta in andra musikstilar som pop, funk och jazz. Varje låt har sin egen koreografi och syftet är att träna kondition, styrka och självkänsla. Ditch the workout, join the party! Koordinationsmässigt passar denna klass de flesta men intensiteten avgör du själv. 


Öppettider
Måndag - Fredag kl 06.30 - 22.00
Lördag - Söndag kl 08.30 - 20.30
Åldersgräns 18 år
Öppettider
Hitta hit
Sturegallerian 36
114 46 Stockholm
Sweden
Kontakt
Telefon 08-545 015 00