1

Varukorg

Epostadress*
Förnamn*
Efternamn*
Företag
Födelsedag (ÅÅÅÅMMDD)*
Adress*
Postnr*
Ort*
Land*
Telefon/Mobil*

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala


Magnus Norrman

Personlig tränare
magnus.norrman@sturebadet.se

Erfarenhet
Personlig tränare sedan 2009 och har även arbetat som massageterapeut på Sturebadet.

Utbildning
Licensierad personlig tränare
Massageterapeut
Eleiko Strength coach
Träning för gravida

Träningsfilosofi
Bas övningar och styrketräning. Jobbar mycket med dina svagheter och din rörlighet. Och utgår från det i din träning. Tänker på långsiktighet och har mycket fokus på kosten. I slutändan ligger allt hos dig och din vilja och vad du är beredd att göra.


Roberto Prestinoni

Personlig tränare
roberto.prestinoni@sturebadet.se


Erfarenhet
Personlig tränare sedan 2006 som även arbetar som coach i simning.

Utbildning
Licensierad personlig tränare
Strength coach

Träningsfilosofi
Varierad och effektiv styrketräning för förbättrade resultat.Robin Eriksson

Personlig tränare 
robin.eriksson@sturebadet.seErfarenhet
Personlig tränare sedan 2012. Ansvarig för fysträning, tester och coachning på Upplands-Bro Golfgymnasium. Tävlat på elitnivå inom golf.

Utbildning
Licensierad personlig tränare & kostrådgivare. Elittränarlicens från Scandinavian Top Athletic Center. Kandidatexamen från Idrottshögskolan (GIH). Huvudområde idrott med inriktning tränarskap och golf. Postural träning enligt Optimum Metoden. Golffitness via Titleist Performance Institute. Utbildad sprint- och löpcoach. Övriga utbildningar inom coreträning, programdesign och hållningsanalys.

Träningsfilosofi
Min filosofi är lika enkel som komplex, dvs. att ta ett helhetsgrepp på allt från mina klienters allmänna välmående och muskelbalans till den styrka, kondition och rörlighet man behöver för att nå sina mål. Träningen anpassas helt till klienternas mål, förutsättningar, miljö och yrke.Linus Ericsson

Personlig tränare
linus.ericsson@sturebadet.seErfarenhet
Har jobbat som personlig tränare sedan 2010. Gjorde för 10 år sedan en viktresa på 45 kg och brinner nu för att hjälpa andra att skapa hållbara rutiner med fokus på mat och träning.

Utbildning
Kettlebell kurs 1 och 2 Styrkelyft 1 Dynamisk funktionell rörlighet, steg 1 och 2 Weightloss Träning för gravida

Träningsfilosofi
Tillsammans ska vi se till att göra träningen till en del av just din vardag och framförallt göra träningen till något du ska se fram emot.Sanna Skoglund

Personlig tränare
sanna.skoglund@sturebadet.seErfarenhet
Personlig tränare sedan 2014

Utbildning
Legitimerad personlig tränare Kandidatexamen GIH, Gymnastik och Idrottshögskolan Gravidträning Eleiko Gymnastic Trainer Level 1 Eleiko Motion and Mobility

Träningsfilosofi
Träning ska vara roligt och utmanande. Tillsammans hittar vi en balans i träningen som passar dig och dina mål. Viktigt att känna sig stark och glad!Caroline Schager

Personlig tränare
caroline.schager@sturebadet.seErfarenhet
Personlig tränare, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare sedan 2015.
Utövare av Ido Portal-metoden och Movement sedan 2015. Tävlat på elitnivå i taekwondo samt extremskidåkning. Springer ett och annat hinderbanelopp samt spelar gärna padel tennis när det finns tid över. Tränar helst med stor variation och har dynamisk rörlighet som specialitet.

Utbildning
Licensierad PT och kostrådgivare vid The Academy i Stockholm Löpcoach 

Träningsfilosofi
Min ambition är att få människor att må bättre och att tycka träning är kul och utmanande. För mig är den funktionella träningen viktig, dvs att träna upp kroppen för att på bästa sätt klara av vardagen och lite till utan smärtor och stelhet.Michael Wang

Personlig tränare
michael.wang@sturebadet.seUtbildning
Licensierad PT via Eleiko, MMA instruktörsutbildning på Bosön, Strenghtcoach på Safe. Eleiko PT-utbildning 2014 Performance-utbildning 2015 SAFE-Education Strength Coach 2016 SAMMAF – Tränarutbildning på Bosön 2015 Olympsika lyft 2014 Träning för gravida 2014 Kettlebell-kurs med Max Shank 2016

Erfarenhet
Personlig tränare sedan 2015. Utövare av Brasiliansk Jiu-jutsu Min idrottsliga bakgrund ligger primärt i kampsport. Dock började min idrottsliga bana som för de flesta genom fotboll och innebandy. Sadlade sedan om till kampsport, i form av judo – och blev fast direkt. Den allsidiga kravbilden kampsport ställer på utövaren fördjupade mina intressen kring fysträning och träning utanför mattan som med tiden ledde mig in på spåret att utbilda mig till tränare.

Träningsfilosofi
Min träningsfilosofi är att jag tror på att man ska träna för den verklighet man ska verka i – vilket för dem allra flesta är vardagen. Hård träning där kvalitet går för kvantitet och målet är bra rörelser, kroppskontroll samt att få resultat och göra framsteg i träningen. Funktionell styrka där fokus är på basövningar. Jag vill att mina klienter ska få bra träningsvanor som blir en naturlig del av livet, bra kunskap om träning och tycka att det är roligt att röra på sig. Allt är givetvis individanpassat! Alexandra Franzén

Personlig tränare
alexandra.franzen@sturebadet.seUtbildning
Personlig tränare sedan 2018

Erfarenhet
Licencierad via Safe Education Strenght trainer via Safe Education Mobility trainer via Safe Education Yoga lärare. Utbildad i Hatha yoga och Ashtanga Vinyasa Gruppträningsinstuktör i styrkeklasser Tävlar i stryrkelyft

Träningsfilosofi
Jag förespråkar en kombination av styrka och rörlighet, där har jag min grund. Mer fokus på vad kroppen klarar av än hur den ser ut. Jag jobbar mycket med att bygga kapacitet där det behövs, oavsett om syftet med träningen är att klara av vardagen eller att utöva en sport. 

Gruppträning


Vi har över 80 gruppträningsklasser per vecka fördelade i våra Body- & Mind och Fitness studios samt vattenklasser i bassängen. Oavsett om du är elittränad eller nybörjare kan du hitta träningsupplevelser som passar just dig.

OBS! Tillfälliga bokningsrutiner för gruppträning

På grund av Coronapandemin är vi just nu tvungna att begränsa antalet deltagare på alla gruppträningsklasser för att skapa tillräckligt avstånd mellan deltagarna enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Begränsningen är 18 personer på de flesta klasserna och 15 personer på dans- och vattenklasserna. Utomhusgymping har ingen begränsning och behöver därför inte bokas.

All bokning sker online så att du kan boka din plats var du än är. Biljetten hämtas fortfarande i receptionen vid incheckning, men du behöver alltså inte vara här för att säkerställa din plats på någon av dagens klasser. Platserna släpps dagen före kl. 14:00.

Så här går det till:
  • Alla platser (gäller ej utomhusgymping) måste bokas online. Har du inte tillgång till internet kan du få hjälp av kundservice (alla dagar 08:00–20:00). 
  • Platserna släpps 14:00 dagen före. 
  • Du kan endast boka till dig själv och max 2 klasser per dag. 
  • Meddela receptionen vid incheckning att du har en bokning så får du din biljett. 
  • Du kan inte ge vidare din bokning till någon annan. 
  • Eventuella avbokningar sker minst 1 timme innan passet. 
  • Biljetten måste hämtas i receptionen minst 15 minuter innan passet. Efter det kan vi ge den till någon som väntar på plats.

Boka din tid här


GRUPPTRÄNINGSSCHEMA   


Klassbeskrivningar


OnlineklasserFitness Studio

Vår Fitness Studio erbjuder en stor variation av konditions- och styrkeklasser såsom Bodypump®, Bootcamp, gymping, aerobic, salsa och mycket mer.

Body- & Mind Studio

I vår ljudisolerade Body- & Mind Studio hålls alla mentalt inriktade klasser. Här kan du varva ner, meditera, kontemplera och stretcha i en vacker och naturinspirerad miljö. Vi har även klasser i Mindful Relax som hjälper dig att i ett fysiskt avslappnat tillstånd träna dina mentala förmågor.

Bassängen

I Sturebadets vackra bassäng med 29-gradigt vatten kan du träna Aqua Bootcamp, Classic, Speedo och klassisk vattengympa. Eller bara njuta av ett bad efter träningen eller en simtur till stilla musik.

Gym


Sturebadet har två träningseffektiva gym som är fräscha och inbjudande. Här hittar du inspiration till ett hälsosamt liv. Våra gym är utrustade med flera träningsmaskiner och många redskap som gör att du aldrig behöver stå och vänta på din tur. Du får en träning som är allsidig och effektiv, och oavsett hur mycket eller lite du har tränat tidigare kommer du att hitta allt du behöver för att bli starkare och må bättre.Plan 2

På plan 2 hittar du vårt PT-gym, dit naturligtvis alla är lika välkomna. Det har en perfekt layout för den fria träningen på egen hand eller tillsammans med din personliga tränare. Här finns ett rikt utbud av kettlebells, skivstänger, hantlar, romerska ringar och släde. Här får du sitt lystmäte oavsett om du har tränat länge eller precis påbörjat din träningsresa. Du kan kombinera intervallträning med styrketräning som gör träningen rolig och effektiv. I PT-gymmet blir din träning varierad, funktionell och alltid utmanande.


Plan 3

På våning 3 hittar du ett klassiskt gym i extraordinära lokaler. Här får du en upplevelse för alla sinnen. Gymmet är smakfullt inrett i harmoniskt blått med smakfulla detaljer av mosaikkakel. Maskinerna kommer från Life Fitness och eftersom vi har många maskiner behöver du inte stå och vänta på din tur. När du vill pausa från maskinerna finns det ett stort urval av hantlar och skivstänger för en mixad träning.  

Cardio


När det är ren och skär konditionsträning och förbränning du är ute efter ska du besöka vårt fräscha Cardiorum. Här hittar du de bästa och modernaste träningsmaskinerna inom fitnessbranschen. Totalt sett finns det 45 maskiner som gör att du aldrig behöver stå och vänta på din tur. I Cardiorummet är din träning effektiv och rolig. Du kan njuta av maskiner som svarar på dina behov och förutsättningar och som ligger främst i den teknologiska utvecklingen. 

Här finns löpband, cyklar, crosstrainers och AMT (som är en mix av stepmaskin och crosstrainer) från Precor. Från Concept finns roddmaskiner, cyklar och stakmaskiner. Och vi ska så klart inte glömma bort att nämna de tuffa och krävande cyklarna, Assault bikes. 

Det ska vara en upplevelse att träna för alla sinnen. Eftersom Sturebadets Precormaskiner är top of the line kan du följa på skärmen din favoritserie på Netflix eller lyssna på Spotify. Om du har bestämt dig för att cykla en bergsetapp kan du i realtid följa på skärmen en verklig bana ute i naturen.

I Cardiorummet får du den konditionsträning du eftersöker oavsett hur dina förutsättningar ser ut. Här kan du blanda hårda löppass med mjukare träningstempo på en crosstrainer. Oavsett får din kropp en välgörande genomgång.

Personlig Träning


Känner du att det är dags att ta din träning till en högre nivå? Vill du få tips på nya övningar? Är det dags för en livsstilsförändring?

Genom att du tränar med en av våra duktiga och erfarna PTs kommer din träning att bli effektiv och fylld av spännande utmaningar. Att träna ska ge utmaningar, men det ska också vara roligt och givande för alla sinnen. Därför lägger våra PTs med jämna mellanrum in nya moment både inom träning och kost för att höja upplevelsen. Din PT tar fram ditt träningsintresse, stöttar och inspirerar dig så att du kan fortsätta din träning även på egen hand. Det som är viktigt är att skapa välfungerande rutiner för din träning så att dina resultat blir hållbara över tid. Du får hjälp med tekniken så att du gör övningarna på rätt sätt och inte utsätter dig för skador.

Hos oss kommer du inte att tröttna på att träna och må bra utan din träning och ditt välmående blir en del av din livsstil. Tillsammans med din personliga tränare sätter ni upp mål för din fysiska träning och kosthållning. Du får den där extra pushen så att du kan lämna gamla vanor och en livsstil som inte längre fungerar.

Våra personliga tränare


Priser PT
1 gång - 895 kr/tim
10 gånger - 845 kr/tim
20 gånger - 795 kr/tim
30 gånger - 745 kr/tim
40 gånger - 695 kr/tim

Priser Duo-PT
1 gång - 1195 kr/tim
10 gånger - 1150 kr/tim
20 gånger - 1095 kr/tim
40 gånger - 995 kr/tim 


Kontakta kundservice för önskemål om tider och dagar.

Varje tillfälle är 55 min. Priser är inkl. 6% moms. Fakturering sker i förskott till önskad adress. Icke medlemmar betalar därutöver ett inträde på 250 kr per tillfälle. 
Öppettider
Måndag - Fredag kl 06.30 - 22.00
Lördag - Söndag kl 08.30 - 20.30
Åldersgräns 18 år
Öppettider
Hitta hit
Sturegallerian 36
114 46 Stockholm
Sweden
Hitta hit
Kontakt